57歲屯門醫院顧問醫生涉嫖雛妓被捕

752 回覆
502 Like 11 Dislike
睇醫生檢查身體啫
不過咁啱醫生甩咗褲
又咁啱跣親 所以咁啱入咗
然後咁啱夾實咗掹唔出 個動作咁啱似抽插啫
咁嘅年紀,打咗針,去見孫女啫,點解要拉要鎖?
你係咪痴撚左線,喪心病狂定係戀童?個靚妹得13歲你竟然覺得無野攞嚟威?仲要有5個正評?點解連登會有咁多呢D禽獸痴撚線
立法會議員呢
Ptgf 有機會比人溶埋
呢d有人睇場
有人鍾意打工有人鍾意創業掛
打工搵少啲但唔使煩
有人做埋marking 訓低就收錢
自己創業又要搵客又要搵場又要燈油火蠟
點解我要諗佢屋企人
因為醫生當值唔會周街走 警會囉
藍C叫幻幻G?
間野犯埋法先收1300-2500

普通hg比北姑你食都係咁上下價 勁On9
Cctv點prove 13歲
用下你個閪腦拉
乜你哋咁守法
係咪有人做佢落馬
高登以前個朵叫網絡青山
而家連登多咗正常人所以先覺得shock
咁嘅年紀,叫隻雞,去見孫女啫,點解要拉要鎖?
有冇屯門醫院職員爆料
據悉,警方翻查閉路電視及查找交易紀錄後,再揪出較早前曾幫襯的另外3名嫖客。他們分別為57歲姓黃醫生、55歲姓唐退休人士及41歲姓羅任職金融界男子

https://www.hk01.com/%E7%AA%81%E7%99%BC/722117/%E5%B1%AF%E9%96%80%E9%86%AB%E9%99%A2%E9%A1%A7%E5%95%8F%E9%86%AB%E7%94%9F%E6%B6%89%E5%AB%96%E9%9B%9B%E5%A6%93%E8%A2%AB%E6%8D%95-%E8%AD%A6%E6%90%97%E6%B7%AB%E7%AA%9F%E7%99%BC%E7%8F%BE13%E6%AD%B2%E5%8F%8A15%E6%AD%B2%E5%A5%B3%E7%AB%A5
顧問醫生 (Consultant)
首長級薪級表 第2至4B點
($179,350 - $251,100)\

再世華陀

Fresh baby
醫生識食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞