AGA擔心處女紅館個唱告吹爆喊

13 回覆
5 Like 1 Dislike

最近AGA家人完成隔離,可以共聚天倫之樂,雖然姐姐沒有隨父母來港,但也足以令AGA感到非常高興:「已經有兩年幾冇見屋企人,好似突然間多咗個人照顧自己,呢一排好珍惜同屋企人相處嘅每一刻,我諗所有人都係。」這次父母特意回港,欣賞AGA首個紅館演唱會,但在Omicron病毒肆虐下,本港爆發第五波疫情,本地表演場所需要關閉至1月20日,被問到會否擔心演唱會需要再度延期,AGA在訪問期間落淚:「呢樣嘢自己都會有啲擔心,……因為團隊一路都好努力,自己好想做到呢個騷,過去一年嘅努力,團隊都係……不過都要保持正面,同埋依家仲未有定案,無論今次開到定係之後再開,都會覺得好特別。」

hk01
aga好橙
買左飛真心支持佢,好正呀佢
睇左AGA處女見紅吹爆
次次都做劏豬凳又真係慘啲嘅
難得準備左咁耐就轉Online concert啦
連個天都叫你收皮呀, 你睇吓除夕倒數個晚見到你老時是常出現幾咁唔開胃
好撚心涼

豪哥賢仔神早提咗你哋啦
你哋班人係要陪個政府玩疫情
自己攞嚟賤
好似第二次
真陰公
黃定藍?
改系M記開個唱點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞