[試下真係拍片]電木結他樂理你問我拍緊評測片(44)

1001 回覆
25 Like 22 Dislike
見到塊Pickguard花哂好想換過塊

我有支acoustic 都花到仆街。。完全唔需要換

岩岩先發覺
原來我冇整走番膠紙
一整走左張膠紙即刻冇花

再痴張上去,下次又有得meet

有得買依D膠紙既咩?

保鮮紙頂住先

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.54.ebb2eb2qGv6SL&id=548160939030&ns=1&abbucket=3&skuId=3488367827031
我諗緊買依D CUM住原本個塊Pickguard佢
依塊花左就買多塊換
點都唔會整花本身個塊
買塊guard保護個pickguard
唔怪得有人用套套住個iPhone套

pickguard-guard
墨仔已訂
要等幾個月
4-6千買5線bass有冇推薦

pickguard-guard

墨仔已訂
要等幾個月

墨仔都要等???
4-6千買5線bass有冇推薦

sterling?

岩岩先發覺
原來我冇整走番膠紙
一整走左張膠紙即刻冇花

有得買依D膠紙既咩?

保鮮紙頂住先

https://detail.tmall.com/item.htm?spm=a230r.1.14.54.ebb2eb2qGv6SL&id=548160939030&ns=1&abbucket=3&skuId=3488367827031
我諗緊買依D CUM住原本個塊Pickguard佢
依塊花左就買多塊換
點都唔會整花本身個塊

但要留意, 加厚左面板對聲有直接影響

岩岩先發覺
原來我冇整走番膠紙
一整走左張膠紙即刻冇花

有得買依D膠紙既咩?

保鮮紙頂住先

邊得呀

岩岩先發覺
原來我冇整走番膠紙
一整走左張膠紙即刻冇花

有得買依D膠紙既咩?

唔知, 冇考慮過呢件事

包書膠得唔得?
墨仔已訂
要等幾個月

墨仔都要等???

Jazzmaster
無貨,好似話無入過

岩岩先發覺
原來我冇整走番膠紙
一整走左張膠紙即刻冇花

有得買依D膠紙既咩?

唔知, 冇考慮過呢件事

包書膠得唔得?

諗諗下都係唔搞佢
總知個箱唔花就算

岩岩先發覺
原來我冇整走番膠紙
一整走左張膠紙即刻冇花

有得買依D膠紙既咩?

唔知, 冇考慮過呢件事

包書膠得唔得?

諗諗下都係唔搞佢
總知個箱唔花就算

正解
https://www.facebook.com/JSplaysmusic/videos/1207329229413749/

死物傳心課程

個鼻生暗瘡

係啦唉....拍片先黎生黎大既
屌呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞