(回帶)黎姿定係朱茵

123 回覆
336 Like 431 Dislike
黎姿

細細粒

朱茵

紫霞仙子

兩個都係當年最靚既藝人 真係好難選擇

留名睇小學雞唔知係乜水
有冇試過觀點唔同比人圍住當狗咁撚?有冇試過比仇家借刀放你資料上去?又有冇試過真心討論最後自爆咗?我地幫到你!其實連登大部份觀點都是由大量分身帳號主導,只要我們團結就能找到真正的觀點,那就是真理,現在已有300多位巴絲已加入連登起底組!我地成為全連登最強後台.

各位可以入呢個TELEGRAM報料及討論.

除了關注金融狗,財務中介騙徒,傳銷(詐騙),以及其它呃錢既騙徒,亦都歡迎大家有乜就報乜.

Link:t.me/joinchat/AAAAAEHR2lmucBZ8zoU2dA

另外,如有興趣及加入伸張正義-連登起㡳組請TG @iamcarrie

經審查及批核成功後便可加入!

蔣巴咪騎劫!
有冇試過觀點唔同比人圍住當狗咁撚?有冇試過比仇家借刀放你資料上去?又有冇試過真心討論最後自爆咗?我地幫到你!其實連登大部份觀點都是由大量分身帳號主導,只要我們團結就能找到真正的觀點,那就是真理,現在已有300多位巴絲已加入連登起底組!我地成為全連登最強後台.

除了關注金融狗,財務中介騙徒,傳銷(詐騙),以及其它呃錢既騙徒,亦都歡迎大家有乜就報乜.

Link:t.me/joinchat/AAAAAEHR2lmucBZ8zoU2dA

另外,如有興趣及加入伸張正義-連登起㡳組請TG @iamcarrie

蔣巴咪騎劫!

仲蔣巴?
明明變左蔣狗

我有禮貌

Btw 巴打要邊個
block 撚左蔣狗la
block 撚左蔣狗la

負皮居然多
投唔落
投唔落

我最後都投左黎姿
黎姿淫d

蔣巴咪騎劫!

仲蔣巴?
明明變左蔣狗

我有禮貌

Btw 巴打要邊個

黎姿

巴打我都係
朱菌。。
朱菌。。

西遊記?
黎姿啦
黎姿啦

痴撚線 黎姿竟然會輸
我同身邊啲人好似多數都認為黎姿樣貌 身材都高班好多
不過點都好 兩個都靚過而家班姐仔多多聲
痴撚線 黎姿竟然會輸
我同身邊啲人好似多數都認為黎姿樣貌 身材都高班好多
不過點都好 兩個都靚過而家班姐仔多多聲

以前係高登 黎姿係完勝
好難揀

諗左1分鐘 負評
好難揀

諗左1分鐘 負評

負皮數直接上升
明明黎姿做過黃玉郎二奶,
許晉亨又溝過佢,
最後佢仲嫁埋畀殘障有錢佬,
點解無人鬧佢貪錢係雞?
明明黎姿做過黃玉郎二奶,
許晉亨又溝過佢,
最後佢仲嫁埋畀殘障有錢佬,
點解無人鬧佢貪錢係雞?

醫細佬都係雞咩
both
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞