Onedegree續保好唔抵

16 回覆
0 Like 1 Dislike
幫貓貓買開one degree 保險$233一個月,保額$30000,
而家續保貴過新投保優惠,$202就已經保$70000,續保瞬間好似好唔抵。
問左可以取消續保重新以優惠價投保,
但有冇人知道之前如果一年claim過5次,total先$3500到,
會唔會影響重新申請批核結果呢?感謝感謝~
啱啱買左 用promo code仲有75折
好似一直得頭一年有優惠
買咗半年,2號claim 佢一單萬五,今次真係試佢真章,睇下係咪真係claim到,定係用埋啲濕尻條款去收我皮。
等你update
我上個月都買咗 未用到
之前有人話佢隻貓續第二年要4千幾保費
我都買咗 本身見到有驗血就買咗 點知啱啱去問佢話要有病先可以claim驗血 眼大睇過龍
今日終於批哂
啱啱先見到驗血驗尿驗屎先Claim到 如果分泌物化驗唔知得唔得呢 睇咗四千幾蚊 如果咁樣claim唔到真係哭撚咗
淨係分泌物都四千?
佢話種菌然之後同埋抺片化驗同埋開咗啲藥
小心因為等候期 因小失大
你地買邊個plan
上年每個月$260,今年續保就去到$395一個月,都真係幾貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞