開咗Mox credit/用過mox即時借嘅師兄入!

51 回覆
4 Like 5 Dislike
想問佢個審批程序係點 使唔使交資料證明 見過有人話批出嚟個額得幾萬 如果要去到$100000 職業同份糧係咪要報大數
開咗credit
冇問過證明
師兄佢個額批咗幾多俾你
8萬
好似一開波係佢會批1萬credit比你, 如果你要再大啲credit, 就要交入息證明。
唔建議開咁大credit!!! 還得到先好借 用mox debt都得啦,只要你入錢落去就可以當mastercard咁碌

充大頭鬼只會未夠30歲差50萬卡數 88
借14萬 分48個月還 1.41%年利率係咪算低
有緊要嘢搞 諗住借返十皮慢慢還
好似係批3萬 乜都無問過
跟住佢個即時借 半年得10蚊息 所以借曬

跟住覺得去炒股風險太大 第二日還翻曬
10蚊息真係抵
洗唔洗咁驚呀
筆錢就咁放係Mox都有賺
借左就唔好咁樣彈出彈入啦
其實mox個即時借同mox credit有咩分別 已經分唔清
即時借係借錢, 只不過共用credit
每個月到期就會轉去mox credit, 下個月還錢入返落mox credit就得
但你擺銀行最多1.幾percent息 擺半年再還 都係賺2百幾only

有急事先借 否則去炒股萬一輸曬就等被人追數
無事都係唔借錢好
即係還錢就每個月入錢入去但佢借俾我嘅錢有無得套現?係咪去ATM
借出黎筆錢會入左落你戶口
之後你可以cash out
借10萬嚟講邊間最抵定係分開借
洗唔洗check TU
btw師兄報人工報幾多?實數?
mox 25000 借4次 半年計埋40息 但你要有10萬mox credit嘅話要提供入息證明
好似無報過 如果有報 18000
不過留意翻個優惠仲有無 可能無左
一開波免文件俾 100K 額,
早個零星期交左入息加到 300K。

卡數長期 800K。
之前申請佢有check我TU
我A佢都唔批
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞