比特犬因闖入鄰居的庭院,遭到男屋主開槍擊斃

297 回覆
380 Like 7 Dislike
個主人走埋去人哋屋企 front yard
屋主應該射埋佢
唔係唔少 係好多
不過去到打死隻狗 個鄰居應該忍左好耐
John Wick都係因為人地殺左佢隻狗就黎料
兩個仲要鄰居黎,咁咪
「喂,阿狗,呢支GLOCK黎,用9mm子彈,會打死你架,千祈唔好過黎啊~」
你空射開槍你唔驚?動物都識走啦聽到槍聲
美國非營利組織「美國獸醫協會」(American Veterinary Medical Association)曾在2014年指出,相關測試結果未顯示比特犬較其他犬類更具侵略性。至於多起犬類攻擊、甚至致死的案件都與比特犬有關,協會則認為,代表比特犬受大眾歡迎,因此飼養的人多,出事的比例相對就較高

同中共港共有咩分別
唔射9 佢,一陣你隻癲狗發癲咬死屋企d 小朋友,個狗主咪又係一句sorry 下次會睇實就完事
On狗
pitbull依啲狗聽到槍聲 直頭唔使諗就撲向你到
條傻閪以為pit係金毛尋回
依啲狗成隻狼+熊嘅混合體咁 我見到都應該會嚇到瀨屎
屌你老母臭閪
用手足同顛狗pit bull比?
你老母用屎餵大你架
美國非營利組織「美國獸醫協會」(American Veterinary Medical Association)曾在2014年指出,相關測試結果未顯示比特犬較其他犬類更具侵略性

啱啱隔離post至睇到比特犬傷人案中佔比最高
段片下面有人提到,有唔少人教自己隻狗槍係危險物品,見到有人拎出嚟就即刻攻擊

即係唔知槍係咩嚟嘅狗,會照咬你
知槍係咩嚟嘅狗,咬得仲甘
見過土耳其契犬未
唔好亂講
bulldog唔會偷單車

好多時行山見到啲人不論大狗細狗都冇拖繩/帶狗口罩
萬一走失/突然發癲就gg
事實證明 冇樣幾大隻都冇用
好心養狗嘅人咪話隻狗友善啦,你友善但陌生人知條撚咩,而家就係隻狗對住陌生人唔友善呀嘛
放隻老虎同你一起訓
冇事既仲未餓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞