油麻地小巴撞途人捲車底 駛至深井始發現 傷者當場不治

679 回覆
285 Like 52 Dislike
Block囉屌你老母like i care
笑死
呢句真 大愛撚最撚中意管尻人
on9
弱智發現案
新聞有講
如果佢係黑警,d留言又會180度改變
阿伯捲左去邊先可以令到司機一路唔察覺
慘過滿清十大酷刑
實出聲啦唔好玩啦
點都問句係唔係撞到嘢
個司機答無 先唔出聲
新蒲崗除夕夜(12月31日)發生2死4傷車禍,其中女死者施霧陽
https://lih.kg/2829270

民建聯既人,真係抵死喎。見到個新聞,即刻輕鬆哂,之前一路講既報應黎。
咁之前俾人打死,爆眼,拉坐政治監既就唔係命?

你點諗係你既自由,我既角度係藍屍仲差緊幾千條命,還番先再討論啦。
雖然你呢個post係講緊23歲果條女, 不過都可以應用落我句野到, 唔錯
不過都係果句啦, 藍絲狗不值得我地RIP
喂傻閪
23歲條女就係藍絲狗 而家又縮?繼續吠呀嘛
佢哋冇幽默感
屙落你老母個頭度
老鳳真人小學畢業未
講嘢仲尷尬過啲小學生
好似睇過類似新聞

記得50年前有單新聞係有個阿婆喺北角英皇道畀架巴士撞倒捲入車底拖行咗三四公里由鰂魚沖拖到去砲台山,成條馬路沿路都係肉醬同埋血路啲牙齒、眼、頭骨一路磨一路周圍飛

記得當年單報道係交通警去到都頂唔順,你諗下成條英皇道都係阿婆啲牙、肉、碎骨

記得嗰單新聞當年仲要有相,黐撚線
講手足等於冇良知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞