餐廳執笠我都唔會打針

337 回覆
734 Like 27 Dislike
表達得差
係講緊潑冷水嘅人入面有九成係唔認同但逼住打針
大家只見到感染率同接種率
武肺亡率、打針副作用率同死亡率無人提
自願打針嘅人都係度幫正苦做緊數,做緊正苦爪牙
唔打針嘅人因為你地被剝奪人權
被逼打針嘅人如果有長期副作用甚至死亡
你地係有份造成
唔好講到唔關自己事
陳雲同你一樣諗法
唔打
希望同路人堅持,堅持自己點解唔打針
咁你入嚟把撚死苗撚
台灣已經有數據證實打針死既仲多撚過武肺
咁而家邊間鋪可以無安心先,玩野咩
就算要揀,有得揀都唔會揀有開堂食既先
未打,亦堅持唔打,加油撐住
一齊加油
點解統計上打咗針的感染率重高過無打針,因為好多國家實施疫苗護照,,間接就排除咗(即保護咗)唔打針個的,但打咗針防唔到感染,就會係打針個斑傳黎傳去,打針係防到重症,但有無後遺症真係無人知,一年時間實在太短
政府一天不引人仇恨政府就會身痕
最大問題係打針根本解決唔到問題
仲要連mrna既主要技術人員都行出黎講mrna既危險性
加埋pfizer已經有新藥
而家根本全世界政府叫人打針純粹為跑數
到而家黎講依然係口罩+隔離+封關先係最好解決方法
隻病毒拖咁耐原因除左d專業播毒外就係因為口罩+隔離+封關執行力不足

係有水準既餐廳就算純做外賣依然可以大賺
真正影響既係 茶樓 酒吧 party room
真心請教

數據上八成人打左針
咁果兩成人唔打會影響乜野,已經全部人留港無得出去

已知:
1.打左疫苗係照中招,菌照帶但輕甚至無病徵,好彩的係感冒咁自己好番
2.Omircon 死亡率大大降低

爆的話,打左同未打一樣都係咁會傳染感染
只係唯一差在需唔需要去到入廠吸氣之差
真心

大把人堂食
少你一個咁多 88

你個名
其實仲有外賣同到會。逼人打針正仆街
自己煮
打咗會多個後遺症風險
唔打唔會有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞