當局籲周一下午1至3時曾在望月樓用餐者盡快致電

182 回覆
484 Like 24 Dislike
如果冇啦啦比人搵到
就證明安心有追蹤功能啦
你啱
你有無用電話嫁

全程飛行mode , block 埋唔俾佢出notification
根本唔覺佢存在
好多連登兄弟冇用
安心出行都無撚用
望都望個安心出殯廢啦
打電話比你罰5千?
有人會有 sim card 咁裝安心出行㗎咩
講個笑話:安心出行
一早俾人填紙仔咪冇事囉
有冇現金津貼返?
Client 定期download 確診位置list , client就知道要出notification.

而家即係個list 其實無update?
幾件事無衝突:

- 政府聲稱安心出行可以通知用戶曾進入有確診既地方
- 政府聲稱安心出行唔會追踪用戶行踪
- 技術上安心出行app 定期下戴確診地點list, 等client side 決定通知用戶。
- 政府既說法係,一定要人人用,咁先可以確保搵出潛在確診者,所以要立法規定
- 連登仔唔信任政府app 唔會有日加料追踪用戶,盡量避免使用安心出行。
- 而家原來一樣要公開叫人去過果個地方就去檢測。即係以上檢測機制無作用?
- 有無人聲稱收到安心出行通知?可能有,但我未聽過。
- 所以連登仔恥笑安心出行無鬼用,證明醉翁之意不在酒。
2022都黎啦 訓醒未
安心出行作用係咩
自打嘴巴
安心出行呢
又話一定要用
引蛇出洞
去又一城比人撩果班係正經咁用
琴日早上已經捉咗同時間出現望月樓食客強制隔離21日,家人三日,今日係想睇下安心出行有冇漏,叫人致電去檢測
打電話去
即係話自己入去食飯冇用安心出行
跌5千
我琴晚提屋企人,今朝仲比佢地鬧話我比假新聞,政府話只去檢測,不是強制隔離,我問sourcing攞政據,佢比返公司張memo 我,我屋企人先唔再出聲。
呢度居然仲有人話安心出行係流?
就係想你講呢句,以便rfid植入體內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞