(最火暗)如何評價Hololive同Vtuber阿火同湊阿庫婭有幾仆街(101)熱烈慶賀!祝水澄一周年快樂!!!

1001 回覆
0 Like 10 Dislike
大個了 溝條女
好過課落d v度
公主床上一定好能淫
你已被管理員 史丹利(relaxing234) 永久禁言
若干年前係佢TWITCH直播度講左隻廢字就比佢講咁都要嘴
我就無再睇佢 論小氣真係世界級
山田效果好反應快六期最佳
叉雞太造作只能靠出位言行製造話題
過氣聲優太過迎合前輩搞到冇曬個人特色
風真行清楚路線冇乜發揮空間
鷹寶最基本嘅皮都唔掂好難搞窩
Biden又一次勝利
笑死DMJ去o左個魔域之海
成堆鯊魚同電鰻係個到一去個到就成個ark lag到傻
咁...不如你睇番空媽啦...返璞歸真呀嘛
空媽就神主牌到時到候係母親節孝順就可以啦
但佢創造左13人嘅傳說
老實講開場得十幾人真係幾老尷...
其實而家空媽都OK 唱歌真係唔錯 係講野悶少少囉
冇計 由幾丁友求鬼其揀到而家幾千人爭每期5個位...成個世界都唔同左
贏到嘅自然個個都痴媽根架啦
空媽又與世無爭咁嘅樣 咪唯有開心自己玩囉
公主可能都係性愛高手
https://youtu.be/8qplLPHkttM
適者生存
一係就改變自己配合環境一係就改變環境適合自己
好似牙祭依類就係活係舊時唔適合現在的時代失敗者
算啦 佢連門都比人開埋...下面鬆曬
但HOLO個名令佢地可以有生活保障 底邊都可以照做
https://www.facebook.com/179663418728712/posts/5307538652607804/?d=n
阿航 這到底是個啥阿
什麼銀牌狙擊手是能狙個誰阿
不過架妹都係安於現在對於求變更上一層樓可能無咩所謂啦
乜能底邊派對
爆升既起點黎了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞