賤畜老鳳(狗隻編號#48234 ),請問你同全家屙尿嗰陣係用右腳定左腳

380 回覆
72 Like 180 Dislike
連登風紀再次執行正義
巴打入去撚狗啦,老鳳隻狗開post屌人唔遵守強罩令(599I)

我懷疑有連登會員從來出街唔戴口罩,並公然叫唆他人違法599I
https://lih.kg/2867199
block一隻周圍引戰嘅on9仔就tunnel vision?你一個account代表幾多人呀,你班垃圾次次比人block就串人block曬全連登自己單機。而家咪睇吓邊個單機
你block完未又係開黎睇同覆
犯賤到
跟住講 顯示封鎖會員 xxxx 以為自己好型
係連登做風紀追擊假想敵執行正義你就最勁
點解咁講,你今日唔reply我,我都唔知隻block iser覆咗我兩次喎

就算係又點,你好驚開引戰post又冇人理,回post比人追住屌咩
定係其實你就係冬冬草?單機連登玩到好唔開心突登轉ac reply我?
新年都要同你開年
屌你老母
淨係識得屌同路人,有冇睇過戚其義嘅天與地呀?
和諧唔係一百個人講同一番說話,和諧係一百個人有一百句唔同說話之餘,又互相尊重
一言堂好巴閉?
連登,暗黃就係畀你啲賤畜搞死
老鳳而家活躍返,之前潛哂水,出少好多得佢自己同佢班院友識笑post同問人柯尿post
運動邊度有輸呀屌你老母
原來你推d手足去死係為左令其他手足唔好灰心, 哭了
你咪又係斷章取義你咪又係斷章取義
屌你老母
運動完左唔可以再起多次㗎?時間表呢?
等你呀
屌到你老母死都繼續屌呀
屌到你老母死都繼續屌呀,老鳳
祝大家農曆新年快樂丶身體健康

*休戰一丶二日啦
好!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞