[I/A] 死神 Bleach Brave Souls (17) 小說SAFWY更木劍八 卯之花烈登場

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
升一隻6星,留一隻5星
活動咁樣係當兩隻角,咁你就多50%分
除非你為左打塔
呢隻儲角game, 你咁抽好不智
雖然我明白
為呢個pool不如刷首抽

Pvp係玩減傷
大多普攻角(你隻知肥婆)
當然有人玩強攻
一係殺手太勁(6周藍專打隊長)
一係玩效果(7周一每5秒放一次)
但基本要6/5 6眼500靈,推爆強攻裝
抽哂26個steps都中唔到力山本,咁係咪已經冇乜機會再中到
咁佢第一個眼要開咩屬好?
正路就開攻擊(靈壓直情唔洗升都得)
山本就開靈壓
我都覺好不智, 不過有始有終, 抽到完POOL先算

所以可以用優哈,肥婆,投藍染帶減傷玩PVP?
可以,優哈pvp角
等下次
其實諗深一層. 都係玩左一星期到, 分分鐘重開account 刷到有山本之後刷新手96小時pool 會仲易齊到d角色
始終升角色得返黎既石都係有限...新手個時都浪費左唔少
想問新手點刷手抽
點樣可以轉到klab 個綁定帳號
搞掂了
重裝最簡單,
如果唔係就steam https://www.youtube.com/watch?v=afwlAniIXPE
類似搵返個file黎del

岩岩刷左4-5次已經有山本..真係地獄黎
steam 既話需唔需要先install steam 定就咁steam website down bleach?
我自己就無del steam, 刷完,唔岩用咪del game 去del file 再裝返隻game, 好快
ios我㩒主畫面右下有個刪除玩家資料就得
但係一次幾耐
冇架㩒完就入得 變左全新帳 唔使重新下載
想問下有冇d攻略網講邊隻用邊d飾品好d
仆街唔識post圖
競技場應該用邊隻打好
請問game centre 點樣解綁?
睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞