有睇出租女友嘅麻煩入一入嚟

97 回覆
75 Like 7 Dislike
死毒撚係咁多性幻想,唔好喺套嘢見到自己身影就崩潰
冇追一排,搞啲咁嘅,我真去睇本子好過
估唔到睇套戀愛漫都可以睇到本子劇情
話就話腦補姐 但洗唔洗畫到咁真實
要睇呢啲我睇本仲快啦仲洗追你連載
話晒官方嘢,tolove咪又係咁睇
劇情又唔係真係ntr,無乜野

利申睇得好爽已J
俾我一定屌到樓下閪流精
to love好睇過依套好多
幸運色狼又好,毒撚性幻想都好,咪又係攞嚟打飛機
CLS
認同。
我覺得喺故事入面嘅世界係冇乜嘢
反正都係喺男主個腦入面,水原仲係處
但係洗唔撚洗畫曬出嚟
老實講邊撚個會想像到咁細節
我淨係諗到自己條女俾人摸都頂唔撚順即刻停啦
退一萬步男主條冚家鏟真係咁癲想像曬
你都唔洗20頁嘅嘢畫夠10頁嚟俾讀者睇啦,仲要畫埋細節
根本就已經超出咗作者想表達係和也想像嘅程度
姐係你畫曬啲細節出嚟,喺觀眾嘅角度只會睇到水原真係俾人屌緊
而唔係睇緊和也嘅想像
畫一兩個上半身嘅shot好似之前麻美咁帶出個意思咪算
明明有其他方法可以表達就係都要畫到h漫咁
仲要都唔撚合理,屌你啱啱俾人飛第一件事就係想像條女俾人屌?
重點係個劇情叒0進展
成件事淨係令我覺得真係作者想炒熱度
狗撚到

總結就係作者又水鳩咗一集,仲玷污咗個角色。
(如果個流出係真嘅話)
和也=on9
水原=ptgf=雞

玷污咗邊啲角色
一單還一單啦
咁佢講明ptgf最多都係拖下手仔我咪信佢囉
搞成咁邊個開心
和也build up咗咁耐
原來心理質素仲係200話之前佢諗住麻美來打飛機嗰陣一樣

就算條女唔係你嘅都唔會淨係諗到扑嘢啦,溝水原返來目的都只係為屌閪嘅話,咁直接啪咗瑠夏就得啦,使撚搞咁多嘢咩屌你老母

作者同編輯用咁嘅行徑拖稿,唔撚想畫咪執柒咗佢囉
真係。
你話你真係諗唔到點寫,好似之前咁講啲廢話拖都好過宜家咁啦
依個劇情為寫而寫,純粹想炒熱度咁,核突到…
真心希望會改/係假嘅,幾鍾意套嘢
最核突係和也FF完俾人NTR
仲要喊住扯旗
比咁多錢冇得屌😭
好耐無追 水原係咪俾人屌咗?第幾集?
瑠夏唔係佢條菜
退一步咁諗,如果係水原真係有仔,有個柒頭恩客出錢出力想快撚D捧紅你條女,直到條女唯一一個親人死撚埋,有冇可能咁都冇出現過

和也腦內會製造咁樣嘅可能性會唔會太離譜

麻美點解要搞散人嘅原因都已經夠哂中二同低能,仲要順手幫和也降智

成個篇章完全係垃圾來,自從家有臭雞之後第二次咁同情男豬,兩個都係作者個腦有問題搞到個角色出問題
ptgf對住唔啱口味嘅毒撚咪最多拖下手仔囉,唔洗講咁白先明
個角色本身核突
你確定?
想像得到你落街問人ptgf係唔係雞,啲路人甲答你雞全部都係雞,你答佢設定上唔係咁,然後崩潰跪喺條街度喊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞