覺唔覺連登好少人講獨立遊戲/indie game? (2)

38 回覆
11 Like 0 Dislike
npc多到令人作嘔
係多到傻&敵人lv好跳動
Spiritfarer都好正
啲人走去手機驚抽隻蛋都唔俾機會INDIE GAME
有時覺得真係好撚陰公
嘩忽然有人回覆好感動
其實手機都好多indie game都好玩
報到
我等緊Rusty Lake新作同Deltarune

之前玩過Parkitect,好有舊款RollerCoaster Tycoon嘅feel,非常過癮

仲有隻美式AVG Beat Cop,如果同我一樣係懷舊撚,鍾意Police Academy嗰類美式警察show嘅,應該會好enojy

有隻賽車驚Horizon Chase Turbo,呢隻其實係超任Top Gear系列嘅致敬類精神續作,裡面仲有Top Gear 2嘅theme song!如果鍾意舊式冇腦賽車game應該會開心到癲咗
https://youtu.be/leeU3ULOWII

樓豬我都好鍾意睇Indie game,就算唔玩,睇人介紹都高興,G持你暫時覺得幾鍾意Kingsway,留意下先
多謝支持
不過唔知係咪嗰post太舊,覆咗都推唔返上嚟我得閑再開嗰新post吧
用唔推文梗係推唔到啦
好似係喎
連登改左好似高登咁3個月先顯示?
以前超過3個月推都會顯示
我指上面位巴打講嘢都無推
Card Shark
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞