旗袍學生妹好撚正啊!!!!!

70 回覆
13 Like 147 Dislike
又一日ching ho ball
撐!撐!撐!
之前個ex係協恩 有日上左我屋企除左佢條打底係咁玩佢隻腳 諗翻起都爽

牛唔飲水

長衫唔係旗袍
以前讀hys 搭巴士 地鐵成日俾人摸 試過買火車飛俾人係後面揸patpat
以前讀hys 搭巴士 地鐵成日俾人摸 試過買火車飛俾人係後面揸patpat

more

more

巴士就算坐下層都會俾人摸大肶 佢地會搵d公文袋遮住 我又唔敢出聲
地鐵就會扮哂野痴過黎掃下patpat大肶

記得有1次係旺角火車站買緊飛 之後突然feel到patpat俾人揸 我擰轉頭又見唔到係邊個

不過真係好多男人對長衫有興趣
我中學時期每個ex都
長衫對男人真係好大吸引力
但我到依加都為止都未見過著長衫而又靚既學生妹

more

巴士就算坐下層都會俾人摸大肶 佢地會搵d公文袋遮住 我又唔敢出聲

記得有1次係旺角火車站買緊飛 之後突然feel到patpat俾人揸 我擰轉頭又見唔到係邊個

我中學時期每個ex都

一定玩好多唔同野...

吓。。咁多痴線佬。。
香港學生妹既身材會著得靚?

no 一定要瘦
對波唔細太大都中會好撚正 加埋有d屎忽 已經好高分 好啱港女著

no 一定要瘦
對波唔細太大都中會好撚正 加埋有d屎忽 已經好高分 好啱港女著

問題係個個ipad
A級波

下排左二
Agger
摩牙

more

我中學時期每個ex都

一定玩好多唔同野...

冇玩呀 我意思係每個人都對長衫好有興趣姐

冇玩呀 我意思係每個人都對長衫好有興趣姐

係正既
More please
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞