原來2021年仲有人整緊gba 綠寶石改版

1001 回覆
283 Like 93 Dislike
卡左第二道館準備助手mode 重練
重玩吧
samee
好on9 石系比格鬥系秒殺
有冇得用sl大法
無 用番game入面個save
用緊 https://44670.org/gba/
去到釡炎市打道館前係咁俾真嗣刷
突然個GBA 冇左TURBO, 變返正常速
有冇CHING 知點搞
打hard 打到哩度唔想重刷
我記得之前玩係洗哂d錢然後用道館主黎練LV打過去
你用44670既gba emu
禁menu backup save
之後
https://nenge.net/emulator/app/emujs/
用上面ching既link
Load game, 遊戲列表菜單
上傳存檔 就應該read到個save
打完綠寶石地圖
會唔會有得打埋火紅葉綠/金銀啲地圖
佢個AI真係愈寫愈喪心病狂
對手既行動會根據返你呢回合既行動而有所變化,尤其係四天王個雙打
例如,你兩隻寵都target A,咁對面既A會開守護、B會攻擊;當你S/L轉成target B,咁B就會開守護,A去攻擊
又例如,今回合各自死一隻,要派多隻上場,佢派唔同寵,對面係可以派返唔同剋你既寵上場
成件事就好似猜包剪拓,你出完,對手再睇你出左咩,然後決定自己出咩咁
仲難打過玩家PVP
一開波就輸左比條鯉魚王
Normal已經好難玩,是咪冇得玩到一半轉難度?
有無邊個模擬器可以加速
掂呀清!多謝大佬
一開波揀木木梟番去博士會比你揀多隻除左一代以外既御三家
Same
我唔知係咪中bug 除左火稚雞果代其他都有得揀
但我又想用火稚雞 ,所以重玩
放棄了、重玩助手mode
但係D制係個MON中間咁濟唔舒服
5.3 版本邊度可以download
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞