[ViuTV][不推文回覆] 12月25 20:30總決賽 全民造星IV (325) 傳聞造星:黑哨の駅

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
明明唔係val自己想唱 佢成日俾人屈 佢只係一個有求必應嘅人 佢早期ig live真係首首都唱 咁既然全部都唱 冇理由淨係唔唱一首㗎嘛佢咁錫fans
你唔識欣賞姐
Soching應該女fans多
咁氣球好平遮 3800 就算10幾人出都係幾百
其實都好多女性中意睇女團仲多過男團
咁佢跳舞係Charm嘅
同埋表現唔錯
係個樣要執下
但係有人講過男冇女可以堅持咁耐追星
我知呀但啲北方話講得仲好過刁大大
同埋啲filter+講嘢嘅用字+成個appearance都幾明顯佢成日煲中國啲'直播間'/節目
又係你,又係呢張
應該主席最勁?
黎緊又巴士 又燈箱 
感覺毒撚無咁忠心
CLS
主席真係好堅 
不過最佳例子應該係Sica
真 行動力快到癡線 雖然帶有怒氣先咁快 但的確
我見SoChing fc有人拎呢張做icon
根本鍾意佢嘅人都唔係貪佢靚
但依家得香港一隊女團
都冇得花心

請投28號王糖一票
忠告總決賽臨近,慎防太空卡鎅票黨
講左咁耐終於有片,雖然完全唔想睇,留返俾南亞仔
都仲係未有點名嗰段
後悔冇睇到live
人氣組合「MIRROR」熱爆全城,其大名街知巷聞,原來與ViuTV董事兼總經理魯庭暉有關,其中學同學兼老友沈旭暉今年中曾爆出20年前的往事,兩人曾合組內閣參選學生會,間接促成「MIRROR」誕生。

魯庭暉及沈旭暉當年是皇仁書院的同學,曾一起參選學生會,當時內閣名稱是「THE REFORMERS」,而對手正正是「MIRRORS」,並同現今「MIRROR」一樣有12名成員,但最終仍敗予「THE REFORMERS」。魯庭暉當年十分欣賞對手「MIRRORS」,故當為12人組合名命時,就想起當年往事,促成「MIRROR」誕生。

Facebook專頁「皇者仁風校史館」昨發文,無意中發現了當年學生會選舉的照片,得以一見第一代男團「MIRRORS」的真身。圖片所見,當年兩個內閣齊集叫口號,並同台辯論,成員青澀且有幹勁,與現時「MIRROR」一樣充滿活力。
有冇睇2和b派$100投票
早知女團改名抽飛個到填THE REFORMERS
試下唔比飛我
估唔到T7 救命歌 唱得幾穩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞