Marf 邱彦筒同Payme乞衣拍拖

671 回覆
58 Like 818 Dislike
咁多仔唔揀,居然揀中條出名廢嘅
有可能就係欣賞佢夠廢

Payme乞衣嘅朋友都係payme乞衣
利申 舊相
最緊要有人過數,好過做雞
就到新年,要多啲人知道身邊嘅乞衣
又到新年 今年乞衣唔知會唔會又乞錢
就嚟新年 唔知payme乞衣仲係唔係ig到同人逗利是呢

Kol model仔
歌手都有
拜淫食既女多啲,定係隔離post乞哥多啲?
最近俾個yanmak呃咗錢,特登嚟lihkg search下有冇同路人。追咗好耐post,發覺得條女個格都幾衰,唔怪得幾百蚊都呃,好肉酸啊YANMAK。佢間dear_lesley絕對黑店!
Details please
搞咩咁既衫你都買得落手
我買s size但係佢寄m俾我
我ig dm問佢點處理冇覆 我以為佢係唔得閒啦
過咗一個星期我再問, 連wts, email都唔覆大家知咩事啦
Btw佢個website又得閒改做得翻m個喎 fun
唔知係唔係買淨專登寄m俾我呢?
Sor打錯字 淨*
當交智商稅
隔離有個ig shop既post
不過yanmak 個朵咁臭 可能都冇咩警世價值
有冇聽過won store?我又係比人用呢招求其寄件唔啱size比我,然後冇影!屌!
公道啲Update翻大家 事隔三星期 佢尋日終於覆咗我 退咗款!告一段落
佢出嚟參加造星喎
咪撚推!
唔好推阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞