【I/A】 Undead World: Hero Survival (2) - 放置育成GAME

515 回覆
3 Like 4 Dislike
突破佢?
換左再望先發現我頭盔妹紫+左
唔緊要 升上去多多都唔夠
抽唔到其他補血
得隻astra..
淨係可以玩復活
搵兩隻企1,2號位
Helen企3號
3隻野不停復活
升到上紅
好事 留翻以後突 頭盔妹隨左pvp基本上百搭
推乜都用得上
samsam卡緊
我都卡左幾日
Olivia 我早期抽到好多, 係我第一隻DPS carry 已經升到上紅+
不過愈後期我就愈黎愈少用佢, 唔係佢唔好用, 主要係Murray 太耀眼搶曬風頭 另外我又有rock 同Britney, 平時推圖無特別原因真係拎唔到佢上場。

Olivia比較偏Range Support, AOE, DPS, 控場自保樣樣都有D咁, 但每一範都係差個少少咁樣, 用落感覺好平衡既角色, 因為有穩身通常最後先死。
大絕係標記目標附加30%傷害, 而目標死亡時會屍爆造成AOE傷害。
所有佢要依賴其他人幫佢殺標記, 先有AOE傷害。因為無爆發力要靠佢自己殺係無咩可能, D喪已經湧死你都未射得死隻禁記
成個kit 最有用係大絕30%增傷, 如果要用就要配其他強力DPS carry 效果會好好多, 但單丁Olivia 你好快會覺得唔夠力。

呢一場係我唔夠DPS推隻王,
索性落全DPS, 最後個波Olivia 開大, 其他人再爆落去, 真係岩岩好爆死左隻王
https://youtu.be/LO-si86s5e4
岩岩申請左入公會 JonaChop
想問下tank 用Tammy / Mary/ Conor 好?
依家岩岩去到第7章
見excel 冇Tammy 既 資料
15-10
Tammy係新英所以冇乜資料
就咁睇技 純坦黎講好似幾勁
LV107 都抽唔到LITA
退左舊盟LIHKG 又無位添
你仲有8000石
加左
公會無位 但我申請左
ID: GranitXhaka
過多日清一清個會
三個入面我會揀Tammy
tank類別個人認為佢可以去到s級
電鋸妹係攻擊型s
咁tammy就係防守型s
技能上 減對面防 加全隊友防 相比conor會多個自身回血
自身回血時候再免部分傷害

所以有好多時候卡關
就算隊友死曬佢可以一直撐到完場不倒
補充一點 係練度問題
中後期啲人可能會選擇Conor
因為collegium入面會分配資源比佢突所以可以派上場
單純collegium對比其他底下實在冇乜邊個值得刻意分配資源
個人用tammy 所以collegium入面我就將所有資源分比Meredith 但係就好後悔
前中期一直上場係威係勢可以全隊滿血到完場
到後期感覺冇作用
盾又唔夠厚 血又回得少 好多時一下就被秒
關鍵係已經將佢突到白色 但不及一個紅lita
所以就算需要出雙support 我會放lita+leigh
都會好過Meredith搭其中一個
Meredith 真係overrated
我個隻升到紅, 但金+Lita 仲好用過佢好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞