有咩online game有 近戰魔法 既職業玩?

61 回覆
3 Like 10 Dislike
正 早幾日玩dnf duel 公測
咩game都要以練物理法師架
睇game其實
spellsword就係用劍cast spell thats it
battlemage 係“近戰法師”
例如witcher 3 sign build 可以俾人話battlemage
同時有d game嘅battle mage係指佢哋可以著dps/tank嘅裝
但同時係一個mage

而且其實好睇你對mage嘅定義
究竟係講緊視覺上嘅定義(著袍用杖)
定遊戲上定義(無藍=廢人 脆皮 遠程多)
因為你用遊戲定義你會發覺好多法師遊戲上嘅角色都唔係一個“法師”
依個要問問啲玩開嘅高手
ds1我記得有一把金屬杖可以當槍用黎爆ass
ds2我主玩暗術 無用開你講果把劍
ds3我依家仲玩緊一周目 係大劍/特大劍神教新人教徒
不過正常ds玩法術嘅都要搞把近戰武器用黎埋身肉搏
ds1有月光蝶槍/月光劍
ds2我當時好似係用冰刺
ds3係用混沌/暗質變
上古卷軸online
話知你戰坦法牧賊
全部職業都可以有其他職業走向
龍族, 想用咩武器都得
玩咁耐龍族都未見過甘道夫級數既玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞