[ViuTV][不推文回覆] 2130-2230 全民造星IV (297) 傳聞造星:黑哨の駅

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
day豬好cute
唔想再見感冒團 我想捧團係有歌聽而唔係得睇廣告
希望多啲團歌團綜
希望唔會好似班鏡咁分化
希望diutv唔好入啲垃圾廢契迫我變毒唯

Viutv 其實唔太識策劃鏡錯節目
錯好彩遇上Mike ,鏡都係麻麻… 好多似見步行步咁
幫緊你應援團係強尼搞..只係順便用幾個鏡仔,神的女主角就食住捧Al 個勢咁…
viutv逼害完榛綦未 個人介紹就算佢真係唔多講嘢 cut番啲比賽片都好呀喂

之前已經cut咗佢comment c位冇大頭 今日仲要screentime全場最短 仲要有一半時間係梁祖堯講嘢

其他參賽啫個個都有~3分鐘 唯獨natb得2分03 點解要逼害我nat

20強 票投62號 榛綦 Natalie

ig: https://instagram.com/natsiennaho?utm_medium=copy_link

tg:
https://t.me/joinchat/Rth0hicg57UwMGU9
呢啲咪一樣係行動力
下面嗰張抽埋一份
有呢個參賽者咩?點解我成個節目無見過呢個人
係購買力
[場外投票]我最不想佢入女團候選人投票
https://lih.kg/2812199
冇呀冇人識呀
已投Val老師
因我信佢有能力喺評判手上拎高分
其實就算點轉個氣氛/環境
都要有一個大主題貫穿成個表演

佢成組五條女d經驗太少,所以諗埋d 5個主題既野
dee好應該睇到個問題所在同要提點佢地
所以dee俾人照肺都唔出奇
thx bro

手足們阿Val係連登高票,但係公海冇票㗎,要攞埋屋企人手機投Val
有冇計到on9 winka
Val都係多30秒
有冇全部參賽者時間睇下
我覺得換飛係最撚on9 跟本就當fans係atm 啲十幾廿歲既跟本追唔起 見啲鏡粉話用YT追星幾悽涼
真係有走光嘅,咪將有人走光嘅scene換去其他人特寫囉
何況如果真係走光咁尷尬嘅,佢哋應該唔會提起套衫嘅問題
走光應該係噴水料嚟,歌詞走光就差唔多

挺糖份子全面集結,請票投28號
遲咗開始睇 計唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞