[有圖] 如何設計出「最難用」接聽電話界面?

468 回覆
1521 Like 5 Dislike
再PO成功圖個D人仆街死
前面個找相同正名係咪神經衰弱? 細個玩GAMEBOY 好似係咁叫, 有冇巴打知個名係咩?

其實好多小遊戲都得
踩地雷
找不同
水果忍者都得
上面扭計骰真係痴撚線, 利申識扭, 但唔係手/太慢會扭唔到
笑到gaggag聲
得左咪得左
你咪話得左當推post
唔係唔信你

但可唔可以唔好再貼成功圖
lm

唔俾你聽電話

仆街死喎
得左咪得左
你咪話得左當推post
唔係唔信你

已經唔想追post 全部都係同一張圖好似金剛棒咁洗版
仲衰撚過啲廣告撚
得左咪得左
你咪話得左當推post
唔係唔信你

已經唔想追post 全部都係同一張圖好似金剛棒咁洗版
仲衰撚過啲廣告撚

成百張圖幾乎9成都一樣,真係design個啲又溝撚走哂
都唔知點撚樣睇
留名
請問樓主用咩程式砌D game架?
唔好嘈喇

試下我呢個 Answer Me if U can 喇不如

本身整緊第二樣 但無意中發現呢個鬼畜component 拆住出嚟俾大家先

http://lihkg.host22.com

我較易左😂 而家俾返原速你

禁到手抽筋終於得左

HTML + CSS + Javascript

有d用左 Vue.js

有d用左 Vue.js

偷懶用左少少 jQ
同埋偷懶 我啲spaghetti code嚟

有d用左 Vue.js

偷懶用左少少 jQ

$('.circle').click() 即贏
留名

有d用左 Vue.js

偷懶用左少少 jQ

屌你 咁就無意思喇
放個勁既俾你

http://lihkg.host22.com/callGameHard.html

有d用左 Vue.js

偷懶用左少少 jQ

屌你 咁就無意思喇
放個勁既俾你

http://lihkg.host22.com/callGameHard.html

不過bug bug地 跳得太快
我成功鳥

用另一部iphone掟波 掟中咗個icon加部機sense到就可以接到

有無得玩?
番去玩仆街mon go 啦

唔俾你聽電話

連登仔唔聽都無所謂啦
原本想睇作品,你老尾差唔多全撚部都係成功圖做乜鳩
原本想睇作品,你老尾差唔多全撚部都係成功圖做乜鳩

agger 設計嗰啲俾人洗走晒 搞到好多人無晒癮
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞