Foodpanda 步兵/車手/單車手 (88) miss單=放假

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
我都係!
彈左張單出嚟2秒,系統就收返
圖都cap唔切
上兩星期都試過一次,俾佢搞到無埋quest錢
喺條街等緊單突然叮一聲 之後陣左個cancel 提示再睇睇個接單率扣左0.幾
睇黎好多人中招,要諗諗計,我記得好似有彈個錯誤既野出黎,唔知cap圖再上訴搞唔搞到

個app係咪大家都未更新到最新
我唔係最新版
係 冇咗銀行出糧
要手動出糧(正數)/收cod出糧
正確嚟講係公司唔會每兩個星期主動出糧
要自己手動㩒先會起銀行轉帳出糧(錢包要正數)
感謝解答
依家入COD係咪都唔同左
以前佢TG果個3人group冇左依家要點入數
試過收完兩秒再派俾我 冇扣率
其實你睇Q and A都答到你
5組都執到一更
著雨衣,著啲防水鞋或直接踢拖出去
佢個「提取」介面下面就係「轉單」,我試過至少三次,攞餐嗰陣唔小心㩒左轉單搞到接單率上唔到100(最慘攞左個餐要還返比餐廳)

試過send 比西熊,至少㩒轉單出來段警告用紅色背景,或者有1,2秒比你確認,但都冇消息
單車兵表示戴帽同著D唔怕濕既衫同褲(或者攞多套做完野換),涼鞋。 不過最麻煩係部單車返去要搞一輪。

雨衣就算,比想像麻煩,特別有汗既話會有種好難聞既氣味(雨衣反而用來蓋住保溫袋比較實際)
瞓咗幾耐 (睇頭po#1-#2)
我反而想知你ac封咗未?
正常瞓多過半年就會封咗
用tg交cod係上個世紀嘅野
想知轉單會唔會冇quest 錢
今日係咪無人開工,係咁三連四連
頭單個幾鐘先送到係咁俾人屌
一打風就冇人返
頭先繁時我都孖上孖
仲要pizzahut唔洗等 全程冇撚停過
聽日都係休息好撚過
驚落雨麻煩 放晒啲更
聽日 冬至又落雨 放哂d更出去
依家見好多閪熊好多藍更放出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞