[J-POP]milet集中討論區 [6]

1001 回覆
15 Like 1 Dislike
咁係咪要講句"男的也好,不會懷孕"
感覺到呢度有好多爆玻璃聲
香港時間8點前後
前半由6點半先開始
我記錯咗6點開始
咁樣一定趕得切睇milet
趕唔切都仲有機會

https://news.yahoo.co.jp/articles/d4e91273457b16c03eeff08b3e8392e08fe58950

▼深夜2時台(HKT 1am)
▽名曲ライブ!ライブ!新春コラボSP
ハラミちゃん×asmi「未来へ」
ハラミちゃん×河野純喜&與那城奨(JO1)「LOVE LOVE LOVE」
ハラミちゃん×Little Glee Monster「ロマンスの神様」

家入レオ「サブリナ(10th Anniversary Version)」
ウマ娘「うまぴょい伝説」
AKB48「根も葉もRumor」
A.B.C-Z「火花アディクション」
川崎鷹也「カレンダー」
CHEMISTRY「PIECES OF A DREAM feat. mabanua」
DISH//「沈丁花」
NEWS「ReBorn」
Novelbright「seeker」
FUNKY MONKEY BΛBY'S「エール」
松下洸平「あなた」
milet「Fly High」
Little Black Dress「雨と恋心」
緑黄色社会「Landscape」
上年紅白完咗 夜晚CDTV 都係有mi份
有馬娘既
啱啱出道嗰陣第一次聽佢啲歌靠把聲真係有懷疑過
但係一睇佢上電視/live就知唔會係男
冇懷疑過男
但第一次聽who I am 冇望到畫面我以為係鬼妹聲
今年有觀眾
如果同佢搞嘢
睇怕佢要揸番我對波轉頭
你都係聽返LiSA吧啦
巴打肥仔波?
大泉洋跳舞
LiSA姐太霸氣 頂唔順
都係微波叻啱我聽
仲有幾首
Fly Hi Hi High
今年會唔會砌返個靚啲嘅舞台俾milet
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞