【力爭前4】阿仙奴21-22球迷吹水區MDCCCXLII

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
完全係打單機遊戲
好多球員都講過屁係成隊技術最好嗰個
但真係只局限於個人能力
都唔同位
龍門要求高咗好多 救波已經叫基本嘢
Leno 除咗救波其他都唔夠藍絲度嚟
佢哋個logic係要場場都迫得好成功先叫識
好似人地教練係垃圾,唔會識破咁
幫手同幫到手係兩回事
有好多時佢係回防 然後截完再妹幾下 唔夠決定快
處理上係未夠成熟 即係奧哥果款 後場幫倒忙
所以我話巴丁可以改造閘 因為效果好
而唔會講屁屁可以改造到 因為個腦改唔到
板藍根一開始吹到好大 之後又係踢返u23
所以佢啱踢弱隊
打反擊比佢自己係前面舞到入波
但一有少少體系既球隊已經唔啱用
四弟
落力係幾肯,跑到閘位幫都有
但時機同默契勁差
其實牙達啲迫搶不嬲唔係癲狗式迫搶 收窄遮線 引對手去隊波要佢地去既路線帶入自己節奏咁
有啲時候遮線遮到對面大斬比返個波我地都係迫搶既一種啦 不過ed狗識條撚咩
但係依家無乜邊隊係無少少體系
所以有價要放
安東尼似麻煩友,坦蛇好似話過佢大戰先出力踢
佢天生注定打反擊最頂果個
打翼佢啲踢法主攻同反擊都拖慢 打頂個位唔駛諗齋射可能好好多
250啦 冠軍級翼鋒
靚仔過藍
不過現階段阿狗個前鋒要hold ball
唔係齋反擊
343 352果段時間仲岩踢既 後場掟長波佢走
而家要好似拿哥咁反搶 分到波 少上腳先岩體系
唔算
係試過俾人戰術上擊倒
但係戰術就係咁,有時估錯對手/對手超水準就會下風
不過盲反就覺得自己好識波,咁咁咁咪得囉
有戰術≠次次work
你可以屌達捉錯路,但係屌到佢係戰術上無花心機就真係盲得好離譜
反而進攻佢就真係好似比較放手俾球員發揮,所以啲走位有時亂晒龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞