[A/I]Fate/Grand Order JP [912] 地獄からの使者、スパイダーマッ!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
明珠台套gg俠有麗音,幾正
堅你條命
仲外星人/術職 太公望
5星韓信
上次係3妖精騎士 真名全中 寶具名全中
今次得個太公望中
專登溝流料定屎忽撞棍 3分1抽中,心裡有數啦
而且打九尾狐都係得那些選擇架姐

重點係居然唔係限定,佛心到
有個諗法 釣魚佬唔係限定 pick up完會入卡池 然後佢理論上會比新年新角色早一個禮拜完 即係 最後一個禮拜抽新年pool有機會兩隻都抽到
都係睇台仔開台QAQ
呢條死魚眼白龍

有無twitter名
神田沙也加跳樓死左
受傷的總是MOFU
《封神演義》的開端是紂王在女媧宮進香時題了一首褻瀆女媧的詩,憤怒的女媧召喚了千年狐狸精、九頭雉雞精和玉石琵琶精,命令牠們進宮惑亂紂王,縮短商朝的天命,待周武王興起。
三妖且戰且走,在軒轅墳前遇上女媧,由於三妖無視女媧「禁止殺生」的命令,女媧親手將三妖逮住,交給姜子牙。,千年狐狸精雖然靠媚惑劊子手苟延殘喘了一段時間,但最後仍被姜子牙親手處死。
點睇都係女媧呢個小氣撚俾人抽完水條氣唔順派自己條靚去搞對家,條靚成功搞散完之後仲要屌條靚做得衰野多滅埋佢口等自己既仆街行為冇人知,正一老屎忽行為
鬼叫佢周圍去撩事鬥非 但係最後又㭍咩
牙狐:
林鄭黎 三妖就popo
MOFU咁可愛 佢鍾意做咩咪俾佢做囉

關於公佈的那位性轉俄羅斯英雄,不如直接看俄羅斯人們怎樣看?
這片當中大約有兩三成困惑/不滿,但留言大致都很有趣(用Google translate翻),就挑一些來說︰
「為何會是一個貓娘而不是巨大且有肌肉的俄羅斯女人」
「我是想要像雷帝這樣的暴力,結果看我們得到了甚麼」
「我能捱過亞瑟王、達文西、莫德雷德以至阿提拉性轉,但為何連他也被性轉了?(用斯拉夫文說粗話)」
「生放令人完全不想跳過今次活動」
「我覺得這成功吸引到了俄羅斯粉圈」
「我們的文明達到了祖先們從未想像過的高度」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞