牙jer生日都去造星4搵啲青春妹妹 唔怪得條女嬲到就分手

97 回覆
114 Like 51 Dislike
有冇牙膏擠
估唔到鏡haters對

KT
AK
AL
Edan
Jeremy
Alton

久攻不下

而家終於出現Jer呢個缺口
佢以前做娛記都唔識玩
尋晚kelly鬧得我好啱
之前佢條女先出storypost首歌話咩感情三人行 牙jer話冇咁嘅事 依家
造星4條女我唔知啦!但呀Jer本身人格有問題虛偽,持住覺得自己依家好似出名啦有人識啦,就飛起自己女朋友賤到
其實班女參加既原意不嬲係想入黎食鏡仔
你班青頭仔,終於明白點解當年咁多毒撚港男麻甩佬上東莞,食女好似食自助餐
去咗7仔買嘢
林鄭都話fake news
上連登勿認真
富臨jer= mirror 保琦
有閃卡未
佢女朋友有講過??
新聞亂咁吹亂咁聯想咋嘛
條女po首歌出嚟就ff 係度揣測佢意思 冇意思都吹到有意思咁
身材同跳舞都麻麻地窩
話係假新聞仲唔夠清楚?
講得好,對Jer 另一種失望
人氣男團MIRROR成員柳應廷(Jer)有個公開嘅女友Kelly,兩人時不時就會喺社交網晒合照放閃,二人拍拖5年,今日(1日)就突然傳出疑似分手,有網友發現Kelly突然Unfollow Jer嘅社交網,更怒刪多張甜蜜合照,因此推測兩人感情有變,Kelly更喺閒時動態晒出一首日本歌MV,歌詞嘅中文意思提及一段感情入面有「多人行」,即令網友有無限聯想。

東網就此事聯絡Jer,佢就指自己同女友只係普通情侶鬧交:「我哋冇事,只係普通鬧交啫。」不過問到會否氹番女友、為何女友晒出「多人行」MV等問題時,Jer就未有回覆。

https://hk.news.yahoo.com/unfollow兼刪合照︱-jer女友忽晒「多人行」-mv疑分手-070823382.html

嗰時風頭火勢啱啱unfollow就post呢啲story,都仲可以話係過度揣測。依家爆埋呢單新聞諗翻轉頭成件事係合理㗎喎。
今日可以背住男朋友溝你
jer第時預左帶帽啦
拍政府宣傳片單野唔夠咩
人地9up兩句你又信
三人行嗰個係佢睇電影定唔知外國mv其中一句歌詞
佢女友成日都po呢啲㗎
係娛記cap咗呢句放大黎寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞