想買部無線吸塵機,除咗dyson仲有冇咩推介?

118 回覆
1 Like 17 Dislike
牌子就係問題
半價大約係平行貨幾多到?
要清同洗個吸頭
屌 上兩個星期買咗v11
可以攞去整啦
垃圾品牌,有一部無線直立式,5個月粒電就死左,換電話無貨,拖到就黎過保養,換左電無耐新電又接觸不良,嬲到丟左
最後死死氣買左v11,用左年半,暫時都無問題
屌自己戇鳩冇一早睇到個post 仲要買貴咗幾舊水
第一次買無線吸塵機, 筆直$2000左右
有無巴打有推介?
除非你屋企好大
如果唔係dyson slim嗰幾隻係屈機
用緊makita , 之前見申熊gay商場既清潔工人都係用呢隻牌子
我屋企部V10壞左開關掣,換左部全新V11比我,重新計兩年保養,係咪好好彩
利申:真人真事
你地提議果D都貴過Dyson點解要考慮
Dyson 售後真係咁垃圾?
好彩屋企啲機用幾年都未壞
睇用量
我自己用med 每日6-7分鐘左右, 都係3-4日一充
用續航長, 一係換電, 再唔係就要考慮大電量model例如v12, v15, 當然又重d
準備壞多次
如果成日吸地
建議唔好買dyson類個主體係上面嘅

呢種會輕身好多
當然要型就另外講法
小米啦…又平又底玩,你好有錢都係咁話
除非真係要完全抵制大陸野…
咁咪dyson 番囉,人地係原設計,其他都係抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞