d單身既女去晒邊

379 回覆
71 Like 195 Dislike
咁又洗唔洗計埋大陸仔啊 本身大陸男女比例都失衡啦 咁150個都唔少係仔
何為正常少少?
其實都啱
真係一生一世就去咗結婚啦
仲喺拍拖呢個stage就即係想睇定啲
自己去統計處睇啦, 香港人口唔計賓賓一直都係男多女少㗎
連登仔成日開post話女人過30歲無人要
事實係30歲後, 香港剩男多過剩女
毒撚係咁 寬己嚴人
有既, 不過唔係你鐘意個type, 又會度問
有冇機會識到高質單身絲
開個交友app睇下咪見到單身女
不過一係你睇唔上佢,一係佢睇唔上你
咁就唔好成日講無好男人好女人
個個都派帽啦
自己都接受左個遊戲玩法
咩人咪同咩人拍拖
自己守唔住又要求對方要愛自己
B仔 你唔搞speed date?
使乜呃呀 直接問啦

而且 happy呢家野 雙方的
大陸仔多咩平時出街同返學見最多講普通話嘅都係女多 反而仔真係好少
我都信 童話式既愛情故事存在,
但一定少之有少

正常人接受現實算啦
過多幾年就難講 依家香港地男人媾大陸妹逐漸年輕化同數目都開始上升緊 統計處2018之前男人娶大陸妹個數目年年都係幾何級咁跳2019就輕微下降咗但都一樣係好高
港女未必受港男媾 又睇唔起大陸仔 鬼佬又多數唔肯幫佢哋埋單 可能剩女會越嚟越高
已經開始諗溝同性算9數
搭親地鐵遇親都係大陸妹 真係未見過有大陸仔平時睇連登都識係聽過咩隔離team有幾條大陸妹 真係未聽過有人返工呻大陸仔嘅存在
只能講中共識玩知港男唔受港女媾 港女又睇唔起港男同大陸仔 就索性放多啲大陸妹落嚟
想知正常少少嘅男姐係點

咩男仔叫做唔正常
有d係想整俾另一半食
有d係想整俾自己食或者將來另一半食
都見過有單身靚女學
都係當興趣班啫
或者去學整咖啡都得

識多d唔同圈子朋友
就算有男朋友
咁佢哋都會有女仔朋友㗎嘛
即刻打開您隔離女仔個wts
至少對緊5個男仔
依家好多廣洲 深圳大陸妹 落黎讀master
個個返學都化到成隻雀咁

我就睇唔到點幾何級跳, 港女嫁大陸男比例上係多咗, 仲未計嫁畀鬼佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞