有冇人開始有少少原諒左警察

260 回覆
106 Like 3235 Dislike
樓主嬲警察似憤世嫉俗嘅憤青
永世都唔會原諒,政府同警察做既野相信各位深黃手足都會記得。 唔會話換左人就會好就可以原諒,係佢地比唔到個平黎我地,我地點解要原諒?

如果連我地呢班經歷過既手足都原諒班警察同政府,咁我地既下一代又會點? 變左一隻聽話狗?

我地要做既野係一代傳一代,令佢地都知道班警察做過既惡行同永世唔食藍店

你咁做同把口話深黃,轉個頭又去排藍店有咩分別?
無, 每次見到黑狗都講粗口
好似見到啲污糟嘢咁
日日都有黑警犯罪新聞
平行時空??
.
.
佢地返工賺到fat fat 理得黃衛兵日屌夜屌
人地見到你個毒撚金鐘仔仲驚
呢啲係咪叫賺(深)藍養黃?
定係諗住做無間道?
駁唔到 打輸咗杖仲咁得意洋洋
又話黑警點點點驚自己
自己幾唔尊重警察(內心)平時見到警察都驚到要叫:呀sir
其實正常有事業/家庭既人對警察既態度都轉返正常,因為佢地好明白一個社會要點先可以正常運作,從而保障佢地繼續發展事業同養家
仲堅持反警嗰d多數係搵唔到自己生存定位既窮撚,或者係無乜腦嗰種港女,而佢地又好鍾意圍爐,響個舒適圈到loop
而呢班人又多數係對政治一知半解嗰d傻鳩/閪黎,用佢地嗰種極度粗淺既政治認識去同你拗,有時睇見佢地柒下柒下咁做人你都無謂對佢地講d咩
多謝樓主開post
我可以瘋狂block 咗啲5毛藍絲了
我深黃, 但知道阿sir都係打份工啫,所以冇嬲過佢地
幾時原諒右
單機玩連登?
有冇source証明”成功人士都係保皇黨”?
我淨係見好多公屋廢老低下層公公婆婆都係支持政府講得最多果批
咁你又有冇source證明嗰類人現實生活失敗
我都係
中老年 中產專業人士九成都係藍絲
後生嘅中產可能無咁多嘅 多數港豬騎牆派
即係9up啦
講到自己講識晒所有中產
後生就冇中產?
中老年 中產專業人士九成都係藍絲
後生嘅中產可能無咁多嘅 多數港豬騎牆派
即係9up啦
講到自己講識晒所有中產
後生就冇中產?

後生嘅中產可能無咁多(藍絲)嘅 多數港豬騎牆派

唔係後生無中產喎

咁梗係講緊 我見過嘅中產入面 9成都藍絲啦為拗而拗
已封鎖會員 濕鳩liy-好喜歡她完全封鎖
真,啲細路仔一唔聽話,話有警察黎立即嚇到唔敢出聲
好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞