喺英國啱啱中咗Omicron

233 回覆
53 Like 298 Dislike
Ching 都係Omicron?
有冇食到女?
調轉諗暫時睇上去omicron嘅反應係mild過delta
休息多啲應該冇事嘅
唔好諗咁多
去唐人街行兩個圈無事
有無突然好想去唐人街食燒味點心?
中左傷風都出post
純粹self isolate ? 有冇藥食?
依家條街都超多人戴口罩啦
打你做乜9
係開party戴口罩7啲啫
當有omicron疫苗,就會有另外一隻

武肺宜家應該係流感化,即係年年拮一針,
我唔明白你點解咁諗,頭先有人話去中國大使館我理解,但係搞唐人街到最後受害嘅都係英國人,到時候比政府摷到係香港人播毒咁咪柒,為番自己國家着想我都係乖乖配合隔離,咪影衰香港人🇬🇧
真係just a flu
下世….小心
你咁諗係太天真,多咗人戴口罩唔代表佢哋想載,反宜令佢哋更反感戴口罩,亦對Asian更抱怨 ,你見d外國人一出室外就除都除唔切,就証明佢地係好憎口罩,因為根本阻能住佢哋去social, 更何況去party都戴口罩嘅話你明玩野,就正如你去海洋公園但係唯獨你一個唔玩機動遊戲一樣咁掃興
唔玩機動遊戲都話掃興
其實戴唔戴口罩都係其次
佢地都唔撚識用
成鳩日一手揸落個用緊既口罩度又唔洗手又直接用手揸野黎食
唔中有鬼啦
有次我見個中東婆反轉個口罩用手抹走入面d 水氣再捽下鼻再戴返,唯屌你真係唔識嫁喎
巴打有冇同人一齊住
我有flatmate 等緊pcr result
如果係omicron唔知洗唔洗一齊隔離
好多bno 過左去都會去唐人街食野買野

我中流感
真係just a flu
兩個禮拜都仲未好返
病徵同你一樣 徵狀出現咗三日
不過做咗幾次test都係得一條線
千祈唔好返黎
我星期一開始喉嚨唔舒服 嗰晚就開始咳
嗰陣都係一條線 你會唔會order pcr test?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞