無論如何﹐熱普城已經成功咗

7 回覆
12 Like 3 Dislike
時至今日﹐作為中共瓦解本土派嘅鬼﹐

熱普城係非常成功

先係陳雲不斷再演詮釋自己城邦論﹐嘗試將本土重新導向至大中華

然後熱普城聯盟嘗建本土大台﹐盲目抹黑懷住赤子之心但入世未深嘅本民青

然後使出中共無限權鬥本色﹐逐漸瓦解剩餘本土支持者

佢哋嘅目的﹐就係要大家灰心﹐要大家覺得絕望﹐要大家覺得本土派臭朵﹐要大家覺得政治就係污糟邋遢

然後﹐放棄自己嘅權力﹐放棄自己嘅力量﹐成為順民

今次嘅教訓係好慘重﹐但今後我哋會睇得更清楚﹐邊啲係無忘初衷嘅戰友﹐邊啲係投機出賣嘅小人。

勿忘真正民主﹐權在個人﹐政客不過係代理。
所有玩偶像崇拜嘅人﹐都係想集權嘅仆街。

香港獨立萬歲
依家d人只會食花生唔會認衰仔
除左熱普城搞事之外
呢到既人都好熱衷內鬥
一早有足夠智力就知有班人係搞事
依然浪費左5年時間先講到熱+普城有問題
仲要係靠佢地自爆先知
唔係既話到今日都仲嘈緊
做唔到野就踢走就係咁簡單

內鬥好壞一半, 唔q洗理

係唔係鬼, wfc, 睇成果去決定有無得留底

踢走後洗牌再黎, 等新人黎玩

最大問題係消耗左班後生仔既鬥心呀.

同你講中共行呢步棋就買左管治香港三十年 (平均一個世代)

三十年中共已夠時間赤化香港, 我係到寫撚晒包單三十年後香港會搞撚到國語為主殘文為實.

呢一鋪中共已經行政立法收篇, 不停往非華人法官進攻.

最大問題係消耗左班後生仔既鬥心呀.

同你講中共行呢步棋就買左管治香港三十年 (平均一個世代)

三十年中共已夠時間赤化香港, 我係到寫撚晒包單三十年後香港會搞撚到國語為主殘文為實.

呢一鋪中共已經行政立法收篇, 不停往非華人法官進攻.

耐力不足, 就無得講

同大國玩係比耐力多, 等佢病先攞佢命, 以色列立國都等左超耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞