鏡粉GROUP:一齊去討論區叫人投callstar鎅票

35 回覆
10 Like 58 Dislike

計好聽一定係《記憶棉》,計HIT同多人識唱一定係《係咁先啦》。

基本上得呢兩首有機會入到五強,最多都係加埋俏郎君,推其他歌完全係鎅票

我終於知點解會有班鏡粉厚顏無恥咁樣喺討論區,同人講反鏡就投一首人棄之選界票,垃圾歌《留下來的人》,講乜高質云云,ciao夠高質啦
計音樂RubberBand屌打callstar tim啦。

口口聲聲話要突破鏡隊入到5強,但1月1日入去俾人現場投,幾時輪到留下來的人,計機會點都係《記憶棉》同《係咁先啦》,不論人氣定點擊,街知港聞多人講,二創作品點擊全都係《係咁先啦》多啦。

如果自己真係喜歡,投佢冇問題
但口口聲聲真的為左贏鏡隊,就一定唔會投callstar首歌,因為冇人氣,外面冇人會投。

屌你老母,鏡粉集體叫人推留下來的人,鎅票做低《記憶棉》同《係咁先啦》,
賤格到想5首鏡入榜,
鎅票鏡粉死全家啦。
你點鎅的
狗屋都播viu?
鎅票sir早晨
你點知的
你點屌你老母的
事但啦, 冇人會在乎邊個攞最多fans獎項囉, 都唔知選咁多round做乜, 拿拿聲頒啦
邊個再叫投callstar首垃圾歌,等於益左鏡隊,一樣死全家

你自己鍾意隊垃圾樂隊,自己投飽佢,唔好影響其他歌
乜嘢叫街知港聞?
A1頭版?

btw 投左soho kidney
好多人識,街邊細路都唱,親耳聽到
死鏡粉,叫人投callstar死全家

FYI
死撚開啦,鏡粉係9%,仲有咩可信
圍爐打飛機100%都得啦

你睇下其他串流平台熱播榜啦。
睇下點擊,睇下二創啦。
你好唔好意思叫人投「係咁先啦」
比首玩膠既歌贏到鏡迷有咩意思
係咁先喇 最撚垃圾
《係咁先啦》嫌玩膠?明明有意思喎
紅到人人識唱,人人講,換做當年真係有愛得太遲LV

你唔鍾意可以投《記憶棉》。
都冇理由投首垃圾

唔集中投呢兩首,點夠人地黎
人地真係可以5首鏡入晒
你自己投左就算,
仲叫人投留下來死全家
鳩蛇幾時由差館攝影kol搖身一變成為叱咤kol
張相我轉貼架,唔係我影,第一日解釋晒啦
樓主好落力
MC已經夠票,請投Callstar
連登圍爐投票?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞