哈利王子建議:工作不開心就離職啊

101 回覆
360 Like 24 Dislike
以前有期真係咁,1年換咗4份工
咁愛點解唔學愛德華八世咁私奔啊
戴安娜明知條仔唔鍾意自己都嫁俾佢,根本佢就係一隻想攀龍附鳳臭雞
都唔係佢老豆,西班牙太上皇同公主仲勁
鍵盤戰士係威既, 話私奔就私奔
佢又無做錯咩野, 咪一樣俾你班乜柒都無的契弟屌屌屌
你死啦, 戴安娜=神聖不可侵犯
想知皇室仲有冇畀錢供養佢
Prince Andrew心諗今次終於唔係自己出事
Ermmm

工建辭

哈利有mon post
Bill Gate:金錢並不重要
哈利係連登巴打
推一兩日俾大家分享一下,繼續支持黃店!
https://lihkg.com/thread/2798261/page/1
Charles當年不能與Camilla結合,委實與人無尤
當年Charles因要履行王室職務(大概1973)短暫離開英倫
Camilla姣婆守唔到寡,於是就琵琶別抱,嫁人去了
好啦 到Charles返黎,Camilla就翻撻,佢老公係皇太后契仔
老婆勾太子當然唔敢張揚,於是各自偷食... 但Charles係太子必須傳宗接代
Camilla已經嫁過人係殘花敗柳,冇可能做到英國皇后,於是就聽老豆話
同Diana個傻妹結婚.... 以後的大家都知唔洗再講落去....

個人一直認為: Diana最失策 就係同Charles離婚
佢一日唔離婚,Camilla永世都不能坐正,Diana永遠都係皇后
可惜Diana年少氣盛唔衰得,覺得老公煲老藕令佢冇面, 一氣之下提出離婚...
喺社會福利完善嘅國家咪可以咁囉
呢種諗法喺歐洲其實好平常 係喺啲落後地區嘅人先會大驚小怪
做皇子唔開心咪走
佢又真係唔做
工建辭
連登仔:公務員助紂為虐,快點辭職!
公務員:無咗份糧你養我?
連登仔:講嘢咁無良,仲唔係藍絲?黃絲食空氣都可以食幾年。
因為人哋去一次日本旅行洗七八十萬
窮要點解決,去銀行拎錢囉
果然係皇室

Let them eat cake
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞