細數連登各gamefi大船

87 回覆
64 Like 0 Dislike
一開頭入又肯走 其實都贏唔少
play to earn
係咪整個屙屎earn
啲人都會狗沖去屙
笑死
都唔諗下人地做乜整隻game 出黎比你賺錢
D game 連十年前apps 既體驗都無
100u, 100u 咁買

等多 2,3年, 大廠出果d 先係真gamefi
你係咪調轉左早同遲
有上binance呢啲大exchange既咪算好啲,好似gala、sand,都係有船,而且未死
其餘既就等先啦,好快又多幾隻沉船
splinterland
真大船
我都覺節幾好玩 但紅唔起
仲有$0.3冇咁易死
Thetan Arena
如果講活躍玩家數,已經長期拋離第2名,只不過仲未上3大交易所
玩得game-fi,不如直接炒crypto好過啦。
d dev太串唔肯分d肉比cex所以未上到
堅?
我剩係聽過啲dev話上唔上交易所唔係佢地話事,佢地都唔會主動去要求。
就咁成個波踼走左
連登水魚圈果然名不虛傳
推爆呢個post
見證下連燈力
baby都無?
the crypto you
假假地都有上binance
係,所以我都覺得未死得曬
其實差唔多收皮 因為Bnx 雙幣。子幣尋日破紀錄ATL
數字報告,一切依coinmarketcap為準
BNB Hero (BNBH) - $0.1872 , All Time High $5.04 , -96.28%
CryptoMines (ETERNAL)- $3.68 , All Time High $801.59 , -99.56%
ArmzLegends (PROT)- $0.07296 , All Time High $33.93 , -99.78%
CryptoDiceHero (HRO) - $0.3196 , All Time High $2.54 , -87.41%
BlockWarrior (BLWA) - $0.04963 , All Time High $1.36 , -96.35%
BinaryX (BNX) - $63.62 , All Time High $224.71 , -71.69%
咁公道講句 cryptomine開post個條友5號開 當遲一日入場6號 過15日tax 後都回左本既 不過好睇入場時間lor
連登反而冇乜人講過gamefi 龍頭axie infinity,佢成個生態最唔似scam
因為升爆晒先有關注度 入場費太高
比多3日Bnx 會加入上面5個大家庭圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞