全民造星Marf自爆有睇炎明熹表演 讚對方年紀輕台風勁得恐怖

198 回覆
41 Like 315 Dislike
Marf邱彥筒自參加比賽以來就一直是最受傳媒關注的參賽者之一,更因為髮型而被封為「翻版炎明熹」,而炎明熹(Gigi)於前一日接受《香港01》訪問時也直認有留意Marf,Gigi當時大方表示︰「有(睇)啊!我覺得佢都非常之犀利,我都有喺網上睇過佢嘅片段,唱歌好聽,跳舞又好,想向佢學習!」之後Gigi亦謙虛地補充道:「我覺得每個人都有屬於佢自己嘅character,所以我覺得佢並唔係一個翻版炎明熹,係佢自己。」

Marf聽到Gigi的回應,立即表現興奮的「嘩!」了一聲,又說︰「好開心啊!咁我就爆埋啦,我自己係有上去專登睇佢啲live嘅,因為大家講完之後,你知啦,大家都overthinking㗎嘛,咁我就喺度睇,我都覺得佢呢個年紀,加埋個台風,係好恐怖嘅件事,好唔balanced嘅,再聽埋佢喺台下講嘢都係,所以好多謝,我返去睇吓個報道先!」

https://www.hk01.com/即時娛樂/709081/全民造星iv-marf自爆有睇炎明熹表演-讚對方年紀輕台風勁得恐怖
TVB
好恐怖好恐怖好恐怖好恐怖
又痴人氣 唉
要反Marf了
viu撚撐嘅造星參加者
無抵制tvb藝人喎
強行雙嬌
Viu撚鏡撚既民主就係
一台獨大被推倒後,
viu撚鏡撚:我要另外建立一個一台獨大
兩個?
marf tvb pr blocked
Marf有紅到?
讚:哦,你tvb pr
踩:又一個乞狗三,垃圾台出垃圾人
唔回應:未紅先驕又小氣
agger
睇tvb即係藍la 連登仔又炒車
不過佢地會扮睇唔到
原來佢日日追星夢
d對答好肉酸...
唔襯外表冷酷嘅marf........好傷心
老實講, 邊個唔追..
如果after class出m記卡, csl卡...
肯定肯定勁過感冒團
人地惺惺相識, 連登仔就好唔憤氣
marf屌你講TVB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞