探員X個post比連囝del左

348 回覆
135 Like 14 Dislike
呢單野推左先講
cls咁都只係誤殺明顯有哂預謀喎
條友其實驚乜撚野 當年判左又服撚完刑 單案唔會無神神又突然有新證據捉返你入去架喎 我地最多感歎當年點解判咁輕 但陪審團已經完成左佢地既決定 覺得你係誤殺 人地點諗係人地既事

做呢d案件講解 都係想警世 等大家對唔同既人多d警剔 人地已經無特登去爆你料 相信亦都無興趣影響你生意 但你係咁衝出黎干擾人 只會令更多人對你有興趣 對你抱有懷疑 如果你覺得人地資訊唔岩 你係咪蒲頭去講下先 show 樣老尷既咪蒙下面 講返聲囉 宜家咁多社交媒體 你驚你咁容易被誤會?

我覺得大家應該叫小醉俠破障研究返呢件案法庭果一部份 因為某d資料 探員x其實都只係拋磚引玉 例如 佢有提過兇手月入當時四皮 唔等錢洗 同埋係死者借左佢錢賴皮 先捉佢去迫佢還錢 好鬼想知庭上係咪真係搵到料證明係真 同埋其實陪審員覺得係誤殺唔係謀殺 一定係有d疑點利益歸於被告野 小醉俠應該係全個華人YouTube 界(如果有其他都會咁 話我知) 最集中係庭上證詞去講案件既YouTuber 好有興趣聽佢講解下
陳文輝條死賤種係咪MON緊POST,判誤殺益撚左你啦社會垃圾
連狗ban用戶名會留低
自己刪ac先會係用戶已刪除帳號
咁都del
疑點利益歸於被告 冇辦法
因住佢寄律師信告你
睇完x探員條片,
陳文輝呢d真係垃圾基因黎
後生冇錢冇本事又要學人同條女同居,竟然蠢撚到去殺人

依家無啦啦又告人地搞大件事。
真係人蠢冇藥醫,
陳生你快撚d死左佢啦
係呀 做撚完黑暴睇埸之後去開黃店啊

黑白係良知,就算係黃嘅都有賤人
fact checked?
竟然連po都del埋 推呢邊
Lm
好鬼喎,YT比人攪,連登A/C都比人DEL埋
當年律政師照計都夠哂料入佢謀殺,但最後淨係告得入誤殺都好神奇
殺人放火金腰帶
再次證明法治得啖笑,明顯不過既謀殺,搞到變誤殺,班陪審團笑撚死人
第二三被告仲要甩埋誤殺

香港法律從來都係笑話一則
又令到諗返起張子強,楊元龍,陳振聰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞