[推到完場]汪明荃2017金曲之夜

750 回覆
68 Like 17 Dislike
TVB係咪倒米
Vivian話咁靚既姐姐
即刻cut個咁柒既樣出黎

真心好柒 仲有啲恐怖
好多gif 都可以cut 到..今晚唔使訓

記得cut阿姐露底果個shot

邊條片?

有巴絲話係同王苑之坐月亮果首歌

阿姐今晚打頭陣出場,更準備了多套靚衫及400萬鑽飾,全程以華麗打扮見觀眾。阿姐之後與王菀之合唱《自由女神》,一個坐星星,一個坐月亮,吊高約有10呎高,兩人要在半空中坐著表演,只見阿姐在扮鎮定,王菀之就左手緊握吊索,各用方法自我安慰,當合唱完畢,阿姐即大叫:「快啲放我落嚟,好驚呀﹗」

王菀之事後表示自己天生畏高,綵排時已經出晒手汗又面青青,可是不想失禮,要好好珍惜今次機會,不要被驚慌掩蓋表演,因為見到阿姐好瀟洒。

古巨基同玉女係咪踩場 由細聽到大

鬼拍後尾枕
屌你老母係咪想收投訴
呢到咁多阿姐fans
乜撚嘢英仔呀
咀佢 咀佢
邊個踩邊個
連登仔已經玩到70路
好多gif 都可以cut 到..今晚唔使訓

記得cut阿姐露底果個shot

邊條片?

有巴絲話係同王苑之坐月亮果首歌

阿姐今晚打頭陣出場,更準備了多套靚衫及400萬鑽飾,全程以華麗打扮見觀眾。阿姐之後與王菀之合唱《自由女神》,一個坐星星,一個坐月亮,吊高約有10呎高,兩人要在半空中坐著表演,只見阿姐在扮鎮定,王菀之就左手緊握吊索,各用方法自我安慰,當合唱完畢,阿姐即大叫:「快啲放我落嚟,好驚呀﹗」

王菀之事後表示自己天生畏高,綵排時已經出晒手汗又面青青,可是不想失禮,要好好珍惜今次機會,不要被驚慌掩蓋表演,因為見到阿姐好瀟洒。

ivana miss 左
係咁幫呀蛆打飛機

笑到仆街
Liza 你要加油啊~
屌你老母係咪想收投訴
呢到咁多阿姐fans

諗唔到唔鍾意阿姐嘅理由
表演現場中出阿姐???
唱明成皇后未
你要加~~~油呀
表演現場中出阿姐???

我最期待既畫面
阿姐唱香夭啊
阿姐成功打動左連登仔
終於黎料啦
話晒八婆會館主席
俾個面啦連登仔
終於黎料啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞