真人真事 做鴨經歷

10 回覆
5 Like 17 Dislike
人哋話
似我呢啲樣嘅男人唔應該做鴨的。
我個樣OK但唔算好靚仔,身高也還好,
臉上冇乜滄桑感,都冇成熟男人嘅氣質,
更唔係俾女人一見到就會有想法的男人。
不過我諗,既然女人可以做雞,
男人點解唔可以做鴨呢?!
我唔係無錢先去做鴨的,
我淨係想體驗一下唔一樣的生活,
為自己嘅人生增加一啲新的色彩。
所以考慮成熟以後,
我去了嗰個地方。
經過老闆嘅熱情介紹,
我終於搵到左一個合適嘅對象。
她一個人靜悄悄的在角落裡,
皮膚唔係好白,我諗應該喺大陸落嚟。
頭頸細細的,大髀輪廓好健美,
看上去都幾有吸引力同性感下。
我覺得好滿意,畢竟自己第一次做鴨,
梗係要揀好啲啦,不能太隨隨便便。
她正好就係我覺得接受到嘅類型。
我好快就同老闆談好價錢,
直接將佢帶去左我住嘅地方。

她望落去一啲都無唔好意思,
我諗佢應該唔係第一次了。
佢剝光曬嘅身體比我想像當中更加健美,
寬大嘅臂膀,翹翹嘅屁股。
我本能咁吞了一口口水。

我係第一次面對這種情況,真係唔知應該點做。
我先輕輕咁將她翻過來,等她身體平躺,
一隻手抓住她嘅胸部,一隻手摸她嘅肚皮,
但佢好似冇乜反應,好冷淡咁。
我只好東摸西摸,超級緊張。
搞左超耐都係唔知做好。
然後我將佢嘅兩隻腳分開,
把頭伸落佢下面...

一望!!

下面空蕩蕩咁乜都冇,絕對唔係想像當中嘅情況, 仲有個窿
今次真係嚇死我,
手伸去摸,乜都摸唔到
看來她的下面肯定俾人地...
再睇佢個肚入邊被掏得清清爽爽,
內臟、腸子一類嘅嘢全部被掏掉了。
因為我係第一次做鴨,冇乜經驗,
實在冇晒辦法,只好拎返本食譜出嚟。
按照上面嘅方法,將佢整隻放入了鍋
放左點調料,倒滾水。

半個鐘之後,熟了,好香~
估唔到我第一次做鴨就咁好吃!
吃了之後,我就高高興興來連登,
寫左篇我做鴨的經歷來給大家分享.........................
Ok ,感謝分享
唉!你係咪覺得自己好好文采?空有才華但冇人賞識你?呢張係我嘅卡片,聽日三點過嚟搵我啦
有好多bug位wor ching
巴打,我留意咗你好耐,你真係好幽默。

我自問都算個ok幽默嘅人,但係你幽默感比我真係高十幾二十倍…

錯,應該係100倍先啱

估唔到我喺呢個post竟然見識到你嘅威力

我真係笑到爆咗肚,依家一路打字一路執返啲腸呀內臟呀腎呀,塞返落個肚度。

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
一打膠唔洗找
0/10
你真人應該幾fun
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞