[香港人唔可以慣]港共政權改寫歷史抹黑抗爭嘅同時,共產黨b隊已經開始做嘢改寫歷史,老屈手足

244 回覆
258 Like 17 Dislike
香港人鍾意飛機文多過真話

所以支爆飛機文、永遠吹到以為就嚟贏嘅文就幾千個正評

呢啲最嘔心最難令人接受嘅真相就永遠冇人推因為冇人鍾意睇現實
牙石王
仆住奶,更加賤格
我都比佢屈毛啦
我唔明點解可以明目張膽做壞事但係完全冇人care
push
雖然唔想咁講
但坐監果d一定唔係鬼

睇民主黨就知
推下
民主黨以前係做過好多錯事但係我唔會話佢哋係鬼,當然匯點有好多都係仆街,但係坐緊監嗰啲我絕對唔會落井下石

雖然我唔會原諒佢哋以前做過嘅嘢,但係呢個時候我都會支持佢哋唔會喺人哋苦難當中踩多一腳

原來呢條友都係曱甴fans
幫推
我就唔會咁仆街騷擾佢嘅,不過條友身處於歐盟不斷金錢勒索同埋言論恐嚇香港人究竟德國聯邦政府知唔知呢

佢賣口罩賺錢究竟有冇交稅呢
今次有曬時序順序有圖有證據,所有嘢都有強力嘅證據support

今次都叫唔醒連登仔嘅話呢個論壇可以執撚咗佢
其實佢嗰啲行為只要事主去搵德國政府報警條友監都有得坐

歐盟國家不嬲係咁仔喺網上恐嚇勒索網友,更加係嚴禁公開別人嘅地址真實姓名樣貌佢恐嚇
條撚樣好鐘意讚德國肥婆同biden
但死肥婆強制打針單野佢有冇提過??
條友係支持打針,佢曾經開post恐嚇一啲喺連登反對疫苗嘅人,揚言要公開人哋個人資料

同埋黃世澤係牆頭草邊邊執政就附和邊邊,擺明係想撈政治游水

同埋條友拍片嘅格式根本係迎合youtube廣告賺錢系統,簡單啲嚟講佢啲片全部都係九唔搭八組合埋一齊fripside youtube廣告畀錢嗰個格式就求其upload
19之後冇抗爭,係因為勇武已經畀人拉曬或者走路或者心灰意冷

一早真係齊上齊落,成年人保護年青人就唔會輸到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞