[NS]Pokemon劍盾/晶鑽明珠討論區#201 來吧倒轉地球(重開bug)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
啊媽我得左喇沙奈朵連續三周目秒左竹蘭隻烈咬陸鯊

三周目呢隊仲穩過二周目
你配咩技
我比我個隊你參考下, 整係拉左兩項252 努力冇洗個體冇洗性格

巨沼怪 88LV 生命寶珠
地震 冰雹(打蟲天王開) 隱形岩 攀瀑
巨金怪 88LV 達人帶
子彈拳 臂錘 彗星拳 意念頭錘
雪妖女 88LV 悠閒薰香
暴風雪 鬼火 暗影球 咬碎
沙奈朵 88LV 博識眼鏡
十萬伏特 月亮之力 戲法空間 精神強念
肥大 88LV 文柚果
暴風 龍舞 逆鱗 火焰拳
卡比獸 88LV 剩飯
十萬馬力 臂錘 抓狂 腹鼓 唔記得換惡系技打超能天王

打竹蘭最奇怪係我肥大龍舞一次放逆鱗秒左立方獸Z 佢竟然係換美納斯唔換飛機R撚左頭
最後換沙奈朵硬食一下之後後手放空間我就知自己贏左直接十萬伏特+月亮秒左飛機同烈咬
入手果時無改名仲有無機會改名
想問下百變怪係咪218號度捉?
搵左大半個鐘都搵唔到
岩岩打完4天王,開左圖鑑
要用搖草機先會出
我頂,今晚試試佢先
唔該哂
想問肥大點先學到火拳
回憶

我見天冠山仲有一部份係咁樣既
有冇巴打知係點樣行入去
我記得係去到山腰室外右上有個位凹左落去,個到入去,呢條路好似會通去神和鎮個邊個段天冠山
岩岩遇艾姆利多zoom in 咗主角畫面,但俾佢逃走咗,之後我再遇係咪會一樣個體同性格?

又想要色違,又想要個體靚
用大師球捉完再重開試幾次就知
戰鬥塔
耿鬼地龍巨金怪
成功100連勝
Master class打爆埋rank 10

三隻寵有tower ribbon留念
我本身都生左隻6v鬼斯打戰鬥塔
但係出左1.1.2之後冇更新 想拎埋銀冠/特性藥先
而家隻連唔到機進耿鬼 好矛盾
有冇102 同烏波邊到見到圖鑑差二
Btw 一周目比竹蘭隻鯊一穿六左5 次
諗住刷隻夢特
11連意外驚喜
102 指珍鑽圖鑑?
好似喺刷錢嗰兩個NPC老人嗰度
烏波落地底去下D水呀草/水 位置成日見到
搞咩 5+5V 出番D 4V比我, 生性啦屌
有冇巴打有醜醜魚/波加曼蛋餘可以施捨俾小弟通關用?
睇完圖鑑既水系得依兩隻想用 感謝感謝
有4V內儉既可以比你
連登有愛啊 thx21800000等
有無巴打可以俾粒幸運蛋我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞