[全民感冒]Mirror上弦開show前半隊戴定頭盔

269 回覆
2278 Like 79 Dislike
Jer Ian 其實可以自己單飛
唔好被 mirror 呢個名拖累

家陣D人 一聽到mirror 呢個名, 就覺得你係走音
講係咁講姐

如果佢真係做返肥仔, 即刻唔見九成 fans
20年之後可能已經上緊 中國春晚 賺人民幣

得鳩閒理你班鏡粉咩
仲有靠樣
我反鏡架懵撚
不過更加反周國腎
周國腎都有hater 佢衰咩 單純唱功差?
鏡粉話咩就咩啦你咁多嘢講做咩?
係咪想被人屌反廣東話歌反本土?
whatever啦就算周國賢係一舊屎都改變唔到mirror係十二舊狗屎
見你咁激動 又懵撚又剩唔講啦 明嘅
Mirror點止狗屎
不過周國腎都係牛屎咪撚為左反鏡吹奏呢條垃圾
真係純粹因為佢唱歌難聽
其實mirror同error呢d明星有咩生產力?對社會有咩貢獻?
https://lih.kg/2629159

起下我底啦傻鳩 求其搵個po俾你睇喇
無啦啦俾人屈鏡粉 cls
反你個垃圾周國腎唔撚洗屈我鏡粉下話
做咩姐你咁激動做咩?
有quote你cm咩?又對號入座
就算周國賢幾屎都好 都叫做係廣東歌 都好多人聽樓上條友話無mirror根本無人聽廣東歌 話咩廣東話樂壇係靠mirror一隊撐起
我駁一駁你就咁激動 明嘅
提一提有人聽=吹奏
ching係咪中學d女仔同你講一句嘢
你就諗定將來個仔叫咩個d人?
唉 你開心就好啦
都廢事駁都知咩事
仲諗住睇下Edan 點唱佢d新歌
唱到屎一樣, 建議做返曲詞算, 唔好曬左隻歌
講真啦個天都對佢哋幾好
個個冇料到都可以賺咁多錢
其實你睇吓人哋梅艷芳嗰陣,人哋唔舒服照樣唱出超水準嘅歌,再睇返而家佢哋少少唔舒服就喺度叫晒春
掖毛都剃埋
反鏡屈人鏡粉係常識嚟 你識唔識嫁
仲好意思話自己反鏡
明乜撚野呀仲以為我係鏡粉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞