蜘蛛俠:不戰無歸 Spider Man: No Way Home 集中討論 等12月15號上映 (5)

269 回覆
4 Like 8 Dislike
洛基真心掂 唔拖戲 好多設定上要比觀眾知嘅 都交代得好清楚
MC電視劇排名:

1) LOKI
2) Hawkeye
3) WandaVision
4) What if
5) The Falcon and the Winter Soldier

最失望係falcon, 完全做唔到共鳴
Falcon個套 如果係Bucky做隊長 我諗我會興趣大啲
Emma watson做clea?
呢段長少少, 左面對手都係戴住蜘蛛手套, 加菲貓明顯老咗
https://www.youtube.com/watch?v=6ce11_sIhc0

但我又敢話100%真, 因為UE5 engine都整到奇洛李維斯出嚟
https://www.youtube.com/watch?v=tV7BRjFzKH8
有冇人諗起tobey maguire成46歲都仲要著住套蜘蛛俠衫飛黎飛去就覺得好搞笑
有冇人諗起tobey maguire成46歲都仲要著住套蜘蛛俠衫飛黎飛去就覺得好搞笑
哇,點解覆左4次
Bucky 外形上好睇啲
但Sam同Bucky個角色都唔討好
可能Bucky同巨腸一樣要埋身肉膊 型棍啲囉
Falcon多數都係飛上天鳩下鳩下 似副手多過似擔正
使唔使四次
使唔使四次
使唔使四次
使唔使四次
因為好重要
應該係你連㩒左4次,係咪頭3次冇反應,所以你㩒左4次覆?
falcon只係一個普通人加咗個垃圾飛行背包,都唔知憑乜點做隊長
按完回覆係咁load話咩已過時

睇個post又唔見留言咪試多幾次 出番黎就見到覆左4次
成個感覺真係似戰友支援多過似擔正
因為頭3次雖然出唔到,但個系統其實記住左,到第4次出果陣就會連頭3次射出嚟。
你當炮頭3粒卡住,你射第4粒會推埋前面3粒出嚟。
佢睇哂之後既記憶
其實就等同於變返雷神3既佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞