[Thanks & Welcome 蘭域克] 曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立吹水區 [1581]

1001 回覆
2 Like 14 Dislike
吹撚到冇技術?
躝sir:剛才播呢一段,柒福,閪馬,費特,awb,麥湯,麥圭亞,你哋有冇發現有咩問題?

眾人:有咩問題;我哋平時都係咁踢

躝sir:屌你老母班友真係唔識㗎wor
卡叔出得未
應該係換出前有一球反擊
佢跑到盡然後整親
之後換出行到場邊個身一凍就feel到痛
跑左入醫療室
頭三隊睇黎大局已定,係得返第四位有得爭下
頭三隊打完快車都冇人傷/失分就係
有無巴打可以改希特拉條片
我記得希特拉開火鬧人前叫咗幾個出去先
真 唔好吹咁大
一定談唔上快
真係好撚似佢老母
真係得射術係特出...其他野阿狗隻saka重特出啲
技術就一定有係冇腦啫
又唔見 Kane 無大局觀
Check out the current top speeds this season so far…

Everton (a) = Greenwood (37.60)
Everton (h) = Fred (37.29)
Burnley (a) = James (36.90)
Liverpool (a) = James (36.50)
Crystal Palace (h) = Rashford (36.32)

*All speeds recorded in km/h.

上季
格狗:這裡有一億元轉會預算,蘭sir你自己慳住用
蘭sir:這是三年期間的份量嗎?
格狗:是一月的份…….
呢段快車咁密躝Sir啲料末有咁快睇到
你預有兩三埸失分差唔多
係曼聯d英撚特別d,望就望辛祖再進步多d
依家仲要俾人睇通哂路連佢最耍家果樣都唔係成日使到出黎
真係好撚柒,明明咁後生走去留個兩撇死人鬚
練得好 真係未來最強前鋒之一
跑得快 有身材 雙槍 有射手觸角 有技術

但都係英撚通病 無大局觀
唔識同隊友配合 下下Dup低頭自己去
今季癲到Dup低頭20幾碼就射

Lan sir tune到佢個腦 兩季後 Cron退休
唔洗買前鋒
其實呢d 數據點計?
fred 全速快過麥包比全速?

馬練得好 真係未來最強前鋒之一

但都係法包通病 無大局觀

唔洗買前鋒
我記得有張圖係年老Rooney係隊中top speed頭幾 但果時已經身好重 好慢

所以我係講綠木整體
講agility 講帶波 講起動 一定唔係快 你是但開段綠木精華黎睇就睇到
卡狗 華狗傷完未
Elanga練得好 真係未來最強前鋒之一

但都係瑞典撚通病 無大局觀

唔洗買前鋒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞