點睇男仔著裙

190 回覆
1748 Like 690 Dislike
痾撚
連身裙,睇落夠man係ok
最尾個幅幾好睇呀
第三幅都唔錯
問題出喺條褲度,條褲闊番啲對腳露出出嚟果截都冇咁女人
傻閪
係度懶醒串串貢
俾人即時收皮
你都on9
人型著乜都型
人柒著乜都柒
長裙OK
短裙/迷你裙就DLLM
算唔算解釋咗點解fashion show入面d造型咁誇張 , 但永遠都有人識欣賞??

就係呢條界線定義0左普羅大眾 同 業界先鋒 ?
最緊要佢條裙係有袋 好稀有

Thom Browne 既百摺裙同迷你裙怎樣?之前mirror 既samsung 宣傳都係著呢個品牌

https://www.thombrowne.com/hk/shopping/black-and-white-prince-of-wales-wool-cavalry-twill-classic-knee-length-pleated-skirt-15029842

咁潮就唔會care 幾萬蚊一條裙
以前同讀fashion and clothing嘅朋友傾過,佢話fashion show嗰啲誇張到唔係人著嗰啲服裝,只係用嚟展示設計師嘅fashion理念,並非真係會賣嘅商品。我諗你當係藝術作品展啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞