[TREASURE MAKER] TREASURE討論區(135) 180高材生金道榮BB生日快樂!

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
窮撚又豬
唔係好明
digipack係個封面?而每個封面都有兩個ver.既photo book?
yg真係狗公司
單獨出兩本photobook唔好咩
唔怪之得2月cb早一個月講定原來比大家儲錢
每個成員有一個ver係digi個別再有成員內容物抽
Photobook ver算屬於團體版冇分成員版
咁真係要買好多
見Weverse個jewel set 有齊晒12隻成員版
唔好咁啦
未請教
崔崔會唔會好難買
專應該唔使搶啦
Treasure 1st Mini Album小攻略
每本mini專(A ver. // B ver.)分別要抽嘅有:
1. Random photocard (1/13)
2. Random selfie photocard (2/24)
3. Random Postcard (1/12)
First edition only:
4. Random unit selfie photocard (1/8)

每本mini專 ( Digipack Ver.) 分別要抽嘅有:
每個成員ver.各自有自己內容物
1. Random Selfie Photocard (1/4)

每本mini專 ( Kit ver. ) 分別要抽嘅有:
1. Random Selfie Photocard (2/24)
2. Random Kit (1/12)

Yg select都有
見yg select可以指定成員ver去買!
好難揀
12份
咁正常都有得揀
Random應該好多棄嬰
又嚟揀本命時間
唔使揀不過想睇埋其他成員造型先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞