乃木坂46討論區#497:星野みなみ、卒業発表。 芸能界から引退。

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
先比舊屎你
再比份黑暗料理你
係咪易接受好多呢
今野計劃通
冇野露先拉咁低條拉錬
咁佢上流行經典唱過好多隻都好四四正正幾好聽啦,又唔見有人欣賞(已經唔要求你讚佢),搵啲唱得冇咁好嘅去挑骨頭就勁勤力
其實你係咪俾而家啲風氣攪到你唔識聽歌? 唔識拉高音=唔識唱歌咁人地以前大把歌手一樣係氣同聲都唔夠但一樣唱得好好聽咁都叫做垃圾呢?!

試吓唔好剩係聽偶像,聽多啲唔同年代、唔同嘅人唱嘅歌先啦,你可以話人地唱嘅曲風唔啱你聽,但未至於講到咁差咯,OK!??
不能同意更多
真係冇要求佢全能,淨係唔想佢永遠show最廢果樣野出來
明明跳舞都唔差,係紫星跳下練下咪好囉,硬推佢上MTV做乜9?
都build up唔到自信第日佢點企上舞台?

我要再重申冇反櫻,我永遠只屌營運
佢係唱得差呀大佬
以前七仔都唱得差大家都冇死撐啦
老老十十
22單已經唔算難唱既歌黎架啦喎
高音部份仲要比花花唱哂咁濟
一姐都可以唱到冇哂聲
點解仲要搵佢上去出醜
係唔啱你聽咋喎,把人覺得唔錯吖
又俾花嚟比……咁以後成團啲人唔駛唱歌啦,因為唔會有人唱得好過佢
迷一姐迷到盲
成篇野邊有比較過
重點係佢唱一首唔難既歌唱到冇聲出
你就話係拎佢同花比
清,唔走音其實好基本要求來
團隊live當圍內圍威喂都算,要上MTV四期都大把其他人選
硬推佢上係害左佢
你都係盲反到啫
你試吓聽番流行經典啲歌先啦,根本大把都四四正正冇走過音,係你地唔聽之後再攞其他歌嚟比

不如咁講啦,佢把聲唔夠高聲量唔夠大係會局限咗佢唱到嘅曲風,呢樣嘢你點解反而唔係插營運插電視台? 人地都係你俾咩歌我照唱又冇話事權嘅
清你睇返我上面啲comments,我不嬲都係插緊營運
淨係睇流行經典,佢都唔係唱得好,係純粹唱得到首歌
明明係做得唔好點解唔認啫?

所以我先話硬推佢上MTV係害左佢
呢到一直都冇人插一姐
係插你地呢班又盲又聾既護鷹狗咋
你咪一樣係盲反,仲要話人狗其實邊個先做緊狗咬緊人
fans行為偶像買單
你呢d主動將隻死貓塞比你偶像又真係少見
係自己live或者普通音番唱到走音真係無咩問題
我自己仲好鐘意
但係去到畀歌手發揮嘅節目
得idol級別嘅唱功真係同自殺無咩分別
你地呢啲見乜都踩嘅咪仲攪死自己偶像!? 我唔係飯嘅話見到你地日日冷嘲熱諷都真係諗過先飯,仲要次次爆碟爆0n9會係你地唔係禾但又唔做啲實質嘢俾營運知,睇死你地下單咪又係營運照比垃圾你然後又係死狗咁乖乖地課金俾人繼續當ATM
呢到不嬲都信奉百屌成材架啦
唔通好似隔離咁日吹夜吹
吹到真係以為自己好撚勁
結果搞到成個團一pat屎咁就拍拍蘿友走左去咩
好似係得你啫

要一個人進步都可以正向啲,唔係好似以前阿媽教仔咁一見唔啱就鬧就罰,你係咁俾人鬧都冇哂心機啦

我最怕就係,乃已經開始下行,但啲街外人日日見到你地咁仲以為乃飯就係咁嘅死款,仲話想吸新飯救亡喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞