一拳超人199

342 回覆
74 Like 5 Dislike
真係好鍾意King
幸運之王
想問下 點解king 係眾人眼中最強咁濟
但係排名係第7咁後
白精係打飛起左
未死 閃光被餓狼/白精秒
白精睇唔到king既實力 感知都唔太好 所以會先秒閃光先再打餓狼
老師被無視到 餓狼打贏
天然水返生比老師秒
到餓狼同老師1on1
king
其實無咩龍級 鬼級怪人感知唔到King既實力
只係King既戰力=0 感知黎都係0
對班怪人黎講 一係King真係戰力0 一係勁到隱藏到0咁既樣
係大量戰鬥經驗同戰力高既怪人 個個都FF左King勁

不過King既運氣勁到當班怪人真係上都自然有人幫佢解決
天然水單純咁對有威脅性既野有反應
所以會自動攻擊
對KING 0反應 因為KING係0威脅
白精要靠天然水既反應黎FF
而佢自己係無對威脅既感知
如果有感知可能會主觀懷疑

同樣情況就係佢面對閃光同老師既時候
佢只能夠依賴外來情報黎判斷 閃光>老師
而天然水就一定係會先打老師先
協會個排名好似一直都無乜評分準則
佢排第七算高
1、2超哂班唔計
3、4兩個宗師級,又肯成日接協會啲job(殞石單野唔計杰仔得邦古一個接
5、6,童帝同金屬騎士,提供左咁多科技,支撐哂成個協會咁滯
之後已經到king,仲要應該唔會接協會任務
所以7黎講算高
呢個唔係199?
問一下,呢個同零之鎮魂曲概念有乜分別?點解咁多人鍾意用“將所有惡集於自己一身,曲線救世界”呢個概念,連機戰30中村都玩呢味

我都承認玩呢條橋係夠簡單,感動,dramatic。
爆破唔係話佢追緊地球以外嘅怪事?
其他人全部輸鳩曬喎
滅團都唔出來幫
下次再玩丫
依個mode除左老師外仲邊有人夠佢打
係睇下點樣再upgrade多次姐
(運氣)
應該都係同老師打嘅途中再up
我估係諗起之前點被光頭"bully"(一拳/一掌打撚走個D鳩位),跟住又變心態要打鳩光頭
????
得返死忠支持
又吸唔到新讀者
龍捲嗰啲一個一個都應該會起返身
仲有爆破
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞