蜘蛛俠 Spider-Man: No Way Home 劇透集中討論 (5)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
其實成件事好on9

件事咁重要後果咁嚴重博士問都唔問就黎一野司法術
青少年
本來應該奇異2有伏線,但現在唔知點改,同埋佢預告冇講理由,可能正片有呢。
個個反派造型都一樣
點解零零舍舍係電魔型咗咁多
博士有冇腦

正常邏輯都估到佢至少會想少部分人記得佢係蜘蛛俠啦
要返去sony
成件事好唔合邏輯

如果博士個法術係可以揀邊啲人仍然知道佢係蜘蛛俠,點解唔私法術之前傾下先?
為咗睇套popcorn movie都要打仗咁
Spider-verse 本來就存在,有咩科要收?
其實marvel呢幾近啲trailer不嬲都鍾意fake人
會唔會好似上集咁,其實而家trailer見到嘅嘢只係前半套戲
真正大佬根本唔係multiverse villians,自由女神像大戰都唔係final battle
到時前半套戲講multiverse,後半仲有真boss
問題係sony的預告=全套戲精華,以前Marvel啲戲邊會流出咁多劇照,又有夜魔俠,又有3代同堂。
呢套野係爆谷片既里程碑
個個都想見證歷史
點解marvel都而家對三代同堂咁保密?係咪唔會有呢一幕?
最終boss係打超人
冇 ,唔好睇
出咗咁多野又流出咗圖又知道最尾CG冇咗一秒都仲有人問有冇三代同堂,一律答冇,唔好睇
有冇三代都會睇,但當所有人同你講話有,但最後都冇時,我唔知所有人點睇呢件事,btw我係抱著冇嘅心情去睇(哪怕係玩具劇透都好)
如果有當然最好,但mcu 咁樣保密法我唔多認同
Who fucking care…
速度咁快邊有得打
有spider sense 都唔夠抽?
最終 boss confirm

佢話魔比C唔夠打
速度咁快點打⋯ 隻野快到又識飛又避子彈成個奇洛李維斯咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞